В късния следобед вчера са извадени телата на двете жени,

...
В късния следобед вчера са извадени телата на двете жени,
Коментари Харесай

Извадиха телата на двете жени, загинали при взрива в Арсенал - Казанлък

В късния следобяд през вчерашния ден са извадени телата на двете дами, затрупани под отломките на цеха в " Арсенал " -Казанлък, където през вчерашния ден избухна гърмеж. За страдание те са открити мъртви, стана ясно по време на брифинг на прокуратура. Така жертвите от взира към този момент са три. Загиналият мъж е на 55 година, а двете дами - на 53 и 43 година При гърмежа пострада лаи още една жена, която е с тежка черепно-мозъчна контузия, само че положението ѝ е устойчиво. " Починалият мъж е с осем години стаж в завода, едната жена е с девет години стаж в " Арсенал ", а другата - с 15 ", разкри окръжният прокурор Дичо Атанасов. Огледът на мястото на случая е завършил през вчерашния ден в светлата част на деня. 
Ще бъде изменена и квалификацията на действието, защото има повече от един умрял. До в този момент то бе квалифицирано като трудова акцидент. 
Работи се по няколко версиии за аргументите, довели до взирва, като водеща версия остава човешка неточност. 
Назначена е съдебно-медицински експертиза, а в днешния ден ще бъде назначени и спомагателни експертизи и ще бъде извършен още един оглед на мястото на гърмежа. 
Вече не съществува заплаха от второстепенен гърмеж. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР