В капан сме. Избори 2 в 1 е лош вариант

...
В капан сме. Избори 2 в 1 е лош вариант
Коментари Харесай

Дончев не вижда избори 2 в 1 като добър вариант

В капан сме. Избори " 2 в 1 " е неприятен вид – и като организация, а и никой не знае какво ще произведат. Парламентарни и президентски избори през една или две седмици също не е добър вид. Това сподели посоченият за втори човек в ГЕРБ Томислав Дончев.

По думите му, в клопката на вероятните предварителни избори, позициите на партиите по актуализацията на бюджета ще се радикализират, съобщи БГНЕС.
 Борисов: Провал във всичко. Българите мрат повече. Категорична победа на ГЕРБ при нови избори (ВИДЕО) Борисов: Провал във всичко. Българите мрат повече. Категорична победа на ГЕРБ при нови избори (ВИДЕО)
" Вече българите почнаха да мрат повече, в сравнение с на всички места другаде. Защо – Радев и Стойчо Кацаров какво направиха, убиха ми вакс...

Според ръководителя на парламентарната група на партията Десислава Атанасова една от значимите задания в законодателната активност на 46-ия парламент е разглеждане на измененията в Изборния кодекс. Тя съобщи, че и по време на днешната среща за Радев е удостоверил настояването си, декларирано през януари, а точно в края на изборния ден да се броят отрязъците от машините, като по този метод се подсигурява честният избор. По думите ѝ това е едно то техните оферти.

" Второто ни предложение е във връзка с опцията да се гласоподава и с хартиени бюлетини “, добави Атанасова.

След като ГЕРБ върнаха незабавно втория мандат, президентът би трябвало да продължи процедурата и да уточни парламентарно показана групировка за третия финален мандат.

От своя страна Томислав Дончев разяснява, че основаване на държавно управление с третия мандат е най-хубавият вид, то обаче ще бъде едва, тъй като не е основано на ясна политическа логичност и ще без постоянна парламентарна поддръжка.
 Избори 2 в 1 - машинното гласоподаване ще е софтуерно предизвикателство Избори 2 в 1 - машинното гласоподаване ще е софтуерно предизвикателство
Ако желаеме избори 2 в 1, софтуерът би трябвало да се сътвори, да се модифицира, да мине проби за сигурност – такова нещо не е юридически...

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР