В канализацията на Бургас са открити останки от тялото на

...
В канализацията на Бургас са открити останки от тялото на
Коментари Харесай

Откриха части от тялото на убитата брокерка в канализацията на Бургас |

В канализацията на Бургас са открити остатъци от тялото на грубо убитата брокерка Теодора Бахлова, заяви през днешния ден шефът на Областната дирекция на полицията старши комисар Калоян Калоянов. 

" Извършихме обзор със характерна видеотехника на канализацията наоколо до мястото, на което е държано тялото, и от записите установихме, че в канализацията има движимости и елементи, които може би касаят действието. Със специфична техника беше тествана канализацията и находките, до които се добрахме. Бяха част от кост на жертвата, зъб и проектил, който по общи признаци дава отговор на оръжието, с което е осъществено закононарушението ”, сподели още той. 

От прокуратурата оповестиха, че претекстът за убийството на дамата е спор с веществен темперамент, в границите на който жертвата упорито е търсела пари, движими или недвижими движимости от обвинения за убийството Станимир Рагевски.

Назначена е балистична експертиза от планове проектил и се чакат резултатите.

Прокуратурата в Бургас излезе и с нови доказателства за второто грубо ликвидиране в града, осъществено по индентичен метод. Тялото на брокерката и това на Юмер Мехмед бяха открити разчленени, а за жестоките закононарушения е повдигнато обвиняване за ликвидиране на строителния бизнесмен Станимир Рагевски. 

Окръжен прокурор Георги Чинев заяви на брифинг, че е открит електрическият трион, с който е нарязан трупът на Юмер Мехмед, намерен изхвърлен в чували в езерото Вая.

" Сабленият трион е открит в междуетажна площадка в кооперацията, в която е живеел готвачът Деян Дичев, упрекнат в укривателство. По ножа е открита тъкан от тялото на Юмер Мехмед. Намерен е и телефонът, от който Юмер е извикан за срещата с Рагевски. Картата в него е предплатена за 3 години, като е създадено едно-единствено позвъняване до жертвата Юмер Мехмед ”, съобщи той. 

Според прокуратурата претекстът за убийството е " обещания за неговото овъзмездяване, които не са били изпълнени ".

По думите на Чинев следва доста деликатен и сериозен разбор на двете каузи и може да се вземе решение за тяхното сливане.

До момента обвиняемият Станимир Рагевски не дава никакви пояснения за жестоките действия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР