В канала на carwow бе пубилкувано видео, в което на

...
В канала на carwow бе пубилкувано видео, в което на
Коментари Харесай

Уникален тест за скорост: Kodiaq RS, ProCeed GT, Focus ST Line и Q3 ВИДЕО

В канала на carwow бе пубилкувано видео, в което на правата бяха съпоставени четири тотално разнообразни автомобила: Skoda Kodiaq RS, Kia ProCeed GT, Ford Focus ST Line и Audi Q3. Автомобилите освен са с разнообразни каросерии, само че и с разнообразни силови установки: три от четирите автомобила са с предно предаване, а единият от тях е с механична скоростна кутия.

Водещият на канала разяснява, че и четирите автомобила по едно и също време са се оказали в ръцете на екипа му за тест и те са решили да ги изправят един против различен на правата за мил надпревари, както и да подложат на тествания спирачната система при рискови обстановки.

Вижте образно кое задвижване е най-хубаво при ускорение на автомобила ВИДЕО

В надпреварата вземат участие: шутинг-брейк Kia ProCeed GT (двигател 1,6 литра, 201 конски сили, автомат, предно предаване), кросоувъра Skoda Kodiaq (двигател 2,0 литра, 240 конски сили, автомат, четири по четири), комбито Ford Focus ST Line (двигател 1,5 литра, 182 конски сили, механика, предно предаване), крооувъра Audi Q3 (двигател 1,5 литра, 150 конски сили, автомат, предно предаваане).

На пръв взор наподобява, че чешкият джип няма съперници - той е най-мощният от четирите коли и освен това е единственият с цялостно предаване на всичките колела. Но не би трябвало да се не помни, че Kodiaq е и най-тежкият от всичките участници, а, да вземем за пример, лекият турбиниран Фокус е екипиран с механична трансмисия, която по динамичност въпреки всичко бие автомата.

За да научите резултата от теста и видите ВИДЕО от него, посетете auto.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР