В какъв цвят дрехи да посрещнете Новата 2023 година според

...
В какъв цвят дрехи да посрещнете Новата 2023 година според
Коментари Харесай

Какъв цвят дрехи да изберете за Нова година според знака на зодиака

В какъв цвят облекла да посрещнете Новата 2023 година съгласно знака на зодиака, тъй че шансът да съпътства идващите 365 дни? Този въпрос тревожи доста хора, които са привикнали да подхождат съществено към избора на новогодишен външен тип. От днешната публикация ще научите какви цветове и нюанси са в интерес на настойника на годината, по какъв начин да изберете вярното изображение според от това под коя звезда сте родени.
Любимите цветове в облеклата на новата 2023 година на Заека
Покровител на 2023 година е Черният заек. Въпреки това новогодишните изображения не се лимитират до мрачни тъмни цветове. Празничната палитра е доста разнообразна, включваща ярки нюанси и техните смели комбинации. Ето за какво можете умерено да експериментирате с изображения, избирайки стилни варианти по ваш усет.

Според източния хороскоп Черният заек избира тези цветове:
бледорозово - припомня на меки подложки на заешки лапи;светлосиньо - знак на прохлада, ефирност и свобода;червено - демонстрации на обич, предпочитание и страст;синьото е знак за непоклатимост и спокойствие;черното е цветът на настойника на годината.
При избирането на новогодишни тоалети всички препоръчани цветове могат да се комбинират между тях, допълнени със златни и сребърни вложки и аксесоари.

Астролозите обръщат внимание и на цветовете и нюансите, които е добре да се заобикалят в новогодишната нощ, написа miridei.com. Говорим главно за всички вариации на жълто, охра и кафяво, в това число неоново и блестящо.

Нека разберем кои от препоръчаните цветови варианти са най-подходящи за вас според знака на зодиака.

Овен



Не е загадка, че Овенът е знак на огъня и пристрастеността. Ето за какво, в тази новогодишна нощ, можете безвредно да експериментирате с изображения, да опитате нещо ново и автентично. Що се отнася до цвета, по-добре е да изберете алено, зелено, лилаво. Те ще подчертаят харизмата и самочувствието на представителите на знака.

За Овена е значимо да прави усещане и да бъде център на внимание. Ето за какво, ефектна рокля с отворен тил или намерено деколте, костюм с необикновена кройка в препоръчаните цветове е тъкмо това, от което се нуждаете, с цел да отпразнувате Нова година.
Телец


Представителите на знака нормално не се интересуват изключително какво ще облекат в новогодишната нощ. В последна сметка те от дълго време са решили всичко и ще следват авансово плануван проект. Но в случай че празничното облекло към момента не е определено, обърнете внимание на изображенията в бежови и светлорозови нюанси. Те са идеални за спокойните, рационални и нежни представители на знака, ще оказват помощ за привличането на шанс. Можете също по този начин да извършите стилен тоалет в тюркоазени тонове.

Допълнете образа с привлекателни скъпоценни бижута. Подобно облекло сигурно ще получи утвърждението на Заека.
Близнаци


Представителите на знака евентуално няма да се вслушат в нашите препоръки, само че ние ще опитаме. Астролозите поучават да избирате тоалети в сиви и железни нюанси, изключително сребристи с обилие от кристали и пайети.

Също по този начин, с цел да привлечете шанс, тоалетът може да бъде допълнен със светлосин подробност. В допълнение към тъканите с пайети са подобаващи кадифе и велур. Облеклото може да бъде допълнено с обилие от скъпоценни бижута под формата на обемни сребърни гривни и верижка с висулка. Шал, панделка или шапка няма да бъдат непотребни в тоалета.

За да извършите изображението хармонично, допълнете го със спокоен, само че експресивен грим, тъй като главният акцент би трябвало да бъде върху аксесоарите.
Рак


Раците не би трябвало да прибягват до необикновени за тях комплицирани изображения. Най-оптималният вид за представителите на знака е елегантна рокля от седеф, сребро или алено. Така изображението ще се окаже по-празнично, тържествено и елегантно, определените нюанси ще подчертаят вътрешната пристрастеност на строгите и спокойни Раци.
Лъв


Лъвът постоянно би трябвало да бъде основният на празника, тъй че облеклото е определено закачливо, блестящо, което им разрешава да бъдат в светлината на прожекторите. За да постигнете стремежи резултат, дайте желание на лъскави тъкани, допълнени с пайети, кристали и мъниста.

Също по този начин Лъвовете могат да прегледат тоалети в бели и златни нюанси. Такъв избор ще подчертае царствеността и лукса на техния притежател.
Дева


Нежността и уязвимостта на представителите на този знак в новогодишната нощ ще бъдат подчертани от тоалети от бежови и светлорозови нюанси. Можете също по този начин да изберете сантиментална рокля, направена в първокласни изумрудени и богати шоколадови цветове. Тези тоалети ще наподобяват най-добре в тандем с леки тъкани. Такива стилни тоалети сигурно ще привлекат вниманието на настойника на годината, а с него и шанса през идващите 365 дни.
Везни


Везните имат отличен усет, а също по този начин могат да се похвалят със способността да съчетават идеално тоалети за всеки мотив. Представителите на знака са идеални за шикозни наситеносини рокли, типичен костюми с панталон в млечнобяла палитра, както и необикновени тоалети със златна бродерия. 

Що се отнася до тъканите, те би трябвало да са естествени материали като кадифе или коприна.

Скорпион



Представителите на знака обичат ярките и наситени нюанси, само че наподобяват привлекателно и в светла неутрална палитра. Прашно розово, бежово и златно са нюансите, които ще привлекат шанс и разцвет, изключително в случай че са отразени в открити рокли с надълбоко деколте и отрезка на гърба.
Стрелец


Луксозна рокля, падащи материи - всичко това идеално се вписва в облиците, подобаващи за представителите на този знак. Особено в случай че облеклото е направено с изумрудени, лилави или сини цветове. Можете да допълните изображението с железни нюанси, лъскави вложки и ефектни бижута. 
Козирог


За да завоюват признанието на Заека, представителите на този знак би трябвало да изберат изображение в сребристо, черно или тъмночервено. Такива тоалети ще подчертаят чистотата, изтънчеността и женствеността на Козирозите, ще създадат облика първокласен и величествен.
Водолей


Рокли и костюми от златисти и бежови нюанси са идеални за изобретателните представители на знака. Най-добре на Водолей в новогодишната нощ ще наподобяват рокли с дължина до пода или над коляното, украсени с пайети и кристали.
Риби


Романтичните представители на знака ще могат да привлекат шанс благодарение на дълги рокли от леки струящи се материи в златни и сребърни нюанси. Тоалетите в железна палитра ще подчертаят най-добре характера на Рибите и сигурно ще се харесат на Заека. Също по този начин изображенията в синьо-зелени, лилави, сини и розови палитри ще бъдат сполучливи.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР