В к-с Меден рудник“ продължава изпълнението на общинската програма Моят

...
В к-с Меден рудник“ продължава изпълнението на общинската програма Моят
Коментари Харесай

В к-с „Меден рудник“ продължава изпълнението на общинската програма „Моят град, моят квартал, моята улица“

В к-с „ Меден рудник “ продължава осъществяването на общинската стратегия „ Моят град, моят квартал, моята улица “, основана по самодейност на кмета Димитър Николов.

До момента са осъществени дребни благоустройства в околоблоковите пространства на 7 места. В развой на осъществяване е един обект – бл.15А. След като бъдат завършени методите към построените паркоместа от задната страна, ще бъде ремонтирано и предблоковото пространство.

Подготвят се за осъществяване още 3 обекта по програмата – бл.18, бл.116 и етапно осъществяване на пространството при бл.9 и 10, които включват ремонт на алеи, подходи към входовете, паркинги, отделяне на спомагателен брой паркоместа, зони за отдих, доставка и монтаж на нова паркова мебел.

Продължава ползата по тази стратегия от страна на жителите на „ Меден рудник “. Комисия в Община Бургас прегледа и утвърди още 13 заявки за присъединяване. Подготвят се нужните ситуационните решения за всяко едно от подадените претенции. След като бъдат показани за утвърждение на кандидатствалите сдружени притежатели на жилища в съответните блокове, ще стартира и тяхното осъществяване.

Предстои да бъдат прегледани и последните 16 заявки, постъпили в дирекция „ ЦАУ Възраждане “, с цел да бъдат конкретизирани обхватите и дейностите по тях.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР