В живота на тези няколко зодии предстоят много трудни избори,

...
В живота на тези няколко зодии предстоят много трудни избори,
Коментари Харесай

Трите зодии, които са на крачка да изневерят във всеки момен...

В живота на тези няколко зодии предстоят доста сложни избори, огромни изкушения и решения, които ще би трябвало да вземат сами, написа actualno.com. Любовта от време на време не е задоволителна, постоянно пристрастеността надвива, само че какво ще се случи... вижте сами!

ТЕЛЕЦ

Телците цялостен живот са стояли настрани от всевъзможни изкушения, от инцидентни флиртове и забежки, които да ги злепоставят както пред индивида до тях, по този начин и пред приятелите им. Никога не са разбирали хората, които предават половинките си. Винаги са считали, че в случай че в миналото решат да имат друга връзка, просто ще приключат сегашната си – без да има засегнати, без да има неистини и драми. В случая обаче Съдбата ще ги сложи пред обстановка, в която в никакъв случай не са си представяли, че ще попаднат. Ще се влюбят бясно в нов човек, само че и ще обичат безпределно индивида, с който са сега. Дилемата ще бъде толкоз сложна и мъчителна, че на Телците няма да им се има вяра. Донякъде ще им се желае да се откъснат от изкушението, само че въпреки това то ще бъде толкоз мощно, че ще се зачудят дали да не му се отдадат един път, с цел да видят какво ще усетят. Предстоят им доста страсти и доста сложни избори. Пожелаваме им шанс!

ЛЪВ

Представителите на тази зодия и различен път са били пред това да изневерят на половинката, с която са били сега на изкушението, появило се в живота им. Чувството не им е непознато, даже някои Лъвове са го правили, само че казусът този път ще бъде доста по-различен. Изкушението, което ще се появи в живота им, ще бъде доста непосредствен другар на индивида, с който имат връзка. Усещането за неправда ще е огромно, само че въпреки това любознанието какво ще стане ще бъде още по-голямо. Ще преживеят няколко секрети срещи, ще имат забавни СМС-и измежду нощ и тази игра ще ги влуди. Ще желаят да стигнат до края, само че дали ще го създадат... ще зависи единствено от едно нещо – какъв брой настойчив ще бъде индивида насреща. Защото ангелите на Лъвовете са слаби и малко им би трябвало, с цел да стъпят изкривено.

СКОРПИОН

Скорпионите са от зодиите, които не държат непременно, в случай че някой изневери на тях, да го научават. Предпочитат, в случай че се е случило еднократно да си остане в предишното и да не скапва връзката им. В този ред на мисли считат, че и в случай че тя изневерят един път, не е кой знае какво провинение и е по-добре да не споделят. Това им дава известна доза независимост и са си оставили малка врата за едно само премеждие, с цел да видят какво е да изпиташ такава пристрастеност и адреналин. Изкушението при тях ще се окаже човек, с който работят. По през целия ден са дружно, имат закачки, усеща се напрежение и в една вечер, в която ще им се наложи да работят до късно, ще имат шанса да изневерят без никой да разбере. Ще бъде бясно, буйно и съвсем невероятно да устоят. Какво ли ще се случи обаче... Скорпионите няма да знаят до последната секунда.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР