В живота на жените няма по-горещ въпрос от Обича ли

...
В живота на жените няма по-горещ въпрос от Обича ли
Коментари Харесай

10 признака, че мъжът ти не те обича

В живота на дамите няма по-горещ въпрос от „ Обича ли ме или не? “ Изглежда, че той й подарява цветя, води го на кино, прегръща я нежно и се обади. Но това обич ли е? Заслужава ли си да имаме вяра на всичко казано, дадено и направено от мъж? Как да разберем, че мъжът не изпитва топли усеща, а преследва единствено някои съответни цели?
1. Той се прави на ангажиран
Ако мъжът отхвърля вашата помощ и внимание за дълъг интервал от време, базирайки се на обстоятелството, че е пагубно ангажиран и няма време, най-вероятно не ви обича. Любящият мъж постоянно ще откри няколко часа за половинката си.
2. Той ви слага на второ място
Колкото и да е работохолик, службогонец по душа в компанията, обичаната му постоянно ще бъде преди всичко. Ако това не е по този начин във вашата обстановка, коства си да помислите: той обича ли?
3. Постоянно се заяжда
Отначало не му харесва по какъв начин и какво готвите, по-късно стартира да ви учи на живот, връзка с другите. Той не харесва метода, по който се обличате и рисувате, нервира се от работата ви и от лудите ви, съгласно него, приятелки. Звучи познато? Такъв човек, надали изпитва същински усеща.
4. Той е по-загрижен за проблемите си
Имате ли обичан домакински любим болен, течащ кран, строшен телефон? Очаквате помощ от обичания човек и в отговор чувате „ това не ме касае “, „ Направи го сама - и сама го оправи “. Отговорът е явен: мъжът просто не ТЕ обича.
5. Не е ревностен
Истински обичащият мъж априори не може да бъде апатичен. Ревността (в рамките на разума) е съставен елемент на любовта. Затова не трябва да се доверявате на възприятията на мъж, който безусловно не се интересува къде сте били нощес и с който пишете часове на телефона.
6. Продължава да се среща с дами
Сериозно настроеният човек безусловно не се нуждае от постоянни познанства с противоположния пол, в случай че, несъмнено, те не са свързани с работа. Влюбеният мъж просто няма да тормози обичаната си с двусмислена преписка в обществените мрежи и постоянни срещи със „ остарели другари “.
7. Отказва се от интимността
Любящият мъж, колкото и да е изтощен, няма да пренебрегне интимността с половинката си. Е, в случай че, несъмнено, няма проблеми с мъжката част. Следователно не трябва да вярвате сляпо на мъж, който е подготвен да споделя легло с вас един път или два пъти месечно.
8. Не прави хубави неща
Човек, който изпитва в действителност дълбоки усеща, сигурно ще зарадва предмета на своята обич с приятни дребни неща. Те не би трябвало да бъдат скъпоценни дарове. Внимание, думи на обич, помощ в домакинската работа, отстъпки. Всички тези неща демонстрират, че мъжът обича. Един апатичен мъж ще счита тези дребни удоволствия за нелепост.
9. Той не ви слуша
Човек, въодушевен от любовта, постоянно слуша обичаната си с откровен интерес. Ще му разкажете за пети път за това, по какъв начин сте се забавлявали през вчерашния ден и той ще се преструва, че се интересува. Но мъж, който не обича, по-скоро ще ви прекъсне в средата на изречението и ще подчертае, че към този момент е изтощен от вашите безсмислени и безпределно повтарящи се истории. Или най-малкото ще смени тематиката.
10. Той икономисва на Теб
Влюбеният мъж, даже да е роден мъж, ще се опита да зарадва обичаната си с приятни дребни неща. Той няма нищо срещу да похарчи пари за жена, в случай че счита, че тази покупка е в действителност значима за нея.
За страдание не всеки път сме в положение незабавно да забележим същинското лице на мъжа. Затова, благи дами, бъдете деликатни при избора на сътрудник в живота. Статусът и материалните богатства са дребни неща. Истинската обич коства доста повече!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР