В извънработно време Благомир Коцев извикал и поп, който да

...
В извънработно време Благомир Коцев извикал и поп, който да
Коментари Харесай

Благомир Коцев вкара в кабинета на Портних поп и детективи

В извънработно време Благомир Коцев извикал и поп, който да извърши водосвет на кабинета му. Свещеникът дошъл в 21 ч. вечерта и в продължение на близо час ръсел светена вода с китка от здравец из кабинета на варненския кмет, като най-после си тръгнал с 500 лв. в джоба на расото. „ Трябва да бъдат изгонени злите сили “, сбито коментирал освещаването на новото си работно място кметът на Варна.

 

В началото на седмицата 45-годишният градоначалник на морската столица разяснява във фейсбук профила си ситуацията, което е заварил, като не пропусна да жегне Иван Портних и по чисто битова линия. „ Започвам с кабинета, който заварих. Мръсен, износен, миришещ неприятно и с надрани стени. Портретът на Левски беше закачен зад вратата. Сега виси против мен на почетно място.

 

Българите обичаме дома си най-вече след фамилията. А неподдържаният дом приказва за липса на почитание. За комплицирани полезности, безгрижие и нихилизъм. Или като най-малко, за това, че в него не се живее... “, написа Благомир Коцев.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР