В Израел станахме свидетели на най-големия терористичен акт в историята.

...
В Израел станахме свидетели на най-големия терористичен акт в историята.
Коментари Харесай

Проф. Чобанов: В Газа още от малки децата се учат да убиват евреи

В Израел станахме очевидци на най-големия терористичен акт в историята. Това беше кърваво и варварско нахлуване над цивилно население. Извършителите са във вселената на безспорното зло, излязоха от цивилизацията. В Газа още от дребни децата се учат да убиват евреи. Това сподели за " Твоят ден " историкът доцент Тодор Чобанов.

По думите му години наред фамилиите на околните ще се съвземат от огромната болежка.

" Конфликтът има дълбоки корени. Арабската лига има 22 члена, единствено 6 страни са признали Израел. В Близкия Изток има страна, която регулярно приканва към заличаване на израелския народ. Иран не може да одобри съществуването на еврейската страна и изпраща сигнали на ненавист. През 1947 година Организация на обединените нации взема решение да се сътвори Израел, месеци по-късно стартира спор. Следва отблъскващ цикъл на принуждение, единствено тъй като не желаят да признаят правото на Израел да живее на античните си земи. Саудитска Арабия е значима по доста аргументи, съглашението с Израел беше на финалната права, по този начин щеше да се реализира непоклатимост ", уточни той. 

Според него има корупция в подпомагането на Ивицата Газа.

" Хамас " мазета или изгони умерените представители на Палестинската автономност и превзеха анклава. Те копаят тръбите на Газа, купувани от Европейски Съюз, и вършат от тях ракети. Изстрелват ги по цивилни в Израел. В терористичните организации се влага, с цел да няма мир, до момента в който съществуват, помирение няма да има. С пари, дадени от Европейски Съюз за народа на Палестина, " Хамас " построяват своята инфраструктура ", съобщи Чобанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР