В Израел на 8 години почина от инфаркт детето, което

...
В Израел на 8 години почина от инфаркт детето, което
Коментари Харесай

Доц. Мангъров: В Израел почина от инфаркт детето, което бе рекламно лице на иРНК ваксините

В Израел на 8 години умря от инфаркт детето, което бе рекламно лице на иРНК имунизациите. То бе дете на лекари и имаше 4 ваксини. На 8 години дете не умира от инфаркт. За мен децата не би трябвало да се имунизират против Ковид. Това разгласи пред Лили Маринкова в студио „ ФАКТИ “ и предаването „ Разговор “ инфекционистът доцент Атанас Мангъров.
„ Философията на иРНК имунизацията е такава, че тя бе основана за лекуване на рак. Ако имате рак, който не може да се лекува по другите способи, не че те са доста, може да ви се направи лична иРНК ваксина, да се вкара в клетките ви и да ги накара да създават кафези против раковите кафези. При тези ваксини има две неприятни неща, които могат да се случат. Едното е имунната система на индивида, който се имунизира, да стартира да разпознава неговите кафези, които създават непознати белтъци, като непознати и да почне да ги нападна. Така може да възникне автоимунен развой, който да прекъсне процеса на произвеждане на непознати белтъци. Вторият проблем е, че не е ясно по кое време ще спре този развой. Понякога се получава свръхпроизводство на тези спаик протеини, а това води до тромбози, миокардити и така нататък “, добави доцент Мангъров.
Според него, когато човек е с рак, той е податлив да поеме доста повече опасности с всички такива нежелани реакции, тъй като е на ръба.
„ Пак ще кажа, че тази методика на иРНК имунизациите е основана за лекуване на рак, само че се употребява за ваксини за Ковид, тъй като по този начин се разшири пазарната ниша, тъй като това е едно бързо и елементарно произвеждане, което се оказа доста печелившо. Ваксините иРНК бяха бързо приспособени против Ковид “, сподели още инфекционистът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР