В изпълнение на проект Изграждане на ВиК инфраструктура на обособената

...
В изпълнение на проект Изграждане на ВиК инфраструктура на обособената
Коментари Харесай

Приключи реконструкцията и доизграждането на водопроводните и канализационни мрежи в Мездра и Бяла Слатина

В осъществяване на план „ Изграждане на ВиК инфраструктура на обособената територия обслужвана от „ Водоснабдяване и канализация “ ООД – Враца “,  приключи осъществяването на два контракта в границите на Дейност 5, с предмет „ Инженеринг (Проектиране, авторски контрол и строителство) на водоснабдителната и канализационна мрежа “ на градовете Мездра и Бяла Слатина.
В гр. Мездра са положени 8 379 м нови полиетиленови тръби, които са част от водопроводна мрежа на града. Към тях са направени и 514 бр. сградни водопроводни отклонения (СВО). Изградена е и 1 555 м  канализация, дружно с 49 бр. сградни канализационни отклонения (СКО).       
В гр. Бяла Слатина е осъществена реорганизация и доизграждане на над 10 хиляди метра тръбопровод и над 6 хиляди метра канализация, дружно с прилежащите им 575 бр. СВО и 471 бр. СКО.   
За всички водопроводни клонове са направени нормативно изискващите се проби и тествания. И за двата обекта са подписани  констативни актове за определяне годността за приемане на градежа (акт обр.15) и са издадени документи за приемане от Инженерите по ФИДИК. В момента текат 365-дневни интервали за премахване на недостатъци.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР