В изпълнение на Плана за управление на риска от наводнения

...
В изпълнение на Плана за управление на риска от наводнения
Коментари Харесай

Стартира обучително-информационна кампания в изпълнение на Плана за управление на риска от наводнения

В осъществяване на Плана за ръководство на риска от наводнения през 2017 година Басейнова дирекция „ Черноморски регион “ ще осъществя ограничения по отношение на осъществяване на обучителна и осведомителна акция по проблемите, свързани с наводненията и разпространение потреблението на застрахователни имуществени артикули в застрашените от наводнения региони.

Дейността планува осъществяване на особено проведени събития за приемане на познания, информация и развиване на умения при положение на наводняване – обучително-информационни акции във всички общини в обсега на Басейнова дирекция, като с приоритет са попадащите в региони със забележителен и евентуален риск от наводнения.

На 15 ноември т. година, от 10 часа в хотел „ Голдън тюлип “-Варна ще се организира първата среща с способените органи. Поканени за присъединяване са всички общини и районни дирекции „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “, в териториалния обсег на Басейнова дирекция „ Черноморски регион “. Планирани са още три срещи със заинтригуваните страни в областите Бургас, Сливен и Ямбол на 21 ноември, в областите Шумен и Търговище на 23 ноември и в областите Варна и Добрич на 27 ноември.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР