В изпълнение на плана за противодействие на конвенционалната престъпност на

...
В изпълнение на плана за противодействие на конвенционалната престъпност на
Коментари Харесай

Мобилните полицейски екипи продължават своята работа във Варненска област

В осъществяване на проекта за противопоставяне на стандартната престъпност на Министерство на вътрешните работи, въведената от управлението на ОД на Министерство на вътрешните работи във Варна организация, целяща по-активно наличие на полицейски чиновници в дребните обитаеми места в региона, продължава да дава своите резултати. Сформираните мобилни екипи за визити в обитаеми места без непрекъснато полицейско наличие, с присъединяване на чиновници от отделите „ Криминална полиция ” и „ Охранителна полиция ”, не престават по график да осъществят срещи с поданици на обитаемоте места и представители на локалната власт, по време на които могат да бъдат сложени настоящи проблеми и да бъдат подавани сигнали за закононарушения или разнообразни нарушавания.

За първото шестмесечие на 2018 година са образувани 37 мобилни екипа, които са направили 157 визити в 98 обитаеми места без непрекъснато полицейско наличие. При визитите са получени 34 сигнали за закононарушения и нарушавания, по които са подхванати нужните законови ограничения.

Графикът за приема на мобилните екипи авансово е оповестен на видно място в съответното село, както и на електронния уебсайт на ОДМВР – Варна, в раздел „ Новини ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР