В изборния ден още преди обяд главните действащи лица от

...
В изборния ден още преди обяд главните действащи лица от
Коментари Харесай

Политиците гласуваха: За редовно правителство със здрав разум

В изборния ден още преди обяд основните настоящи лица от водещите партии упражниха правото си на глас на разнообразни места в страната, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Борисов: Най-лошият сюжет е да не може да се направи ръководещо болшинство, това ще е злополука

По-трудно ще е на следващия ден и вдругиден, при тази галопираща инфлация, високи цени, и задължения, по левче от горната страна за бензин и нафта, стотици проценти за газ. Бих призовал всички да гласоподават, през днешния ден е елементарно от на следващия ден става мъчно, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Очаквам по-висока изборна интензивност, тъй като това е демократичният метод да покажем демократично ръководство на страната. Ще би трябвало доста мъдрост у политиците. Това е единственият излаз. При тази ужасна война в Украйна, това преразпределяне на света, ясно би трябвало да стоим при демократичния свят, добави Борисов. Ако желаеме да правим гибелен атентат като народ, можем да отидем и за 6-ти път на избори и за десети, акцентира Борисов.

Кампанията е едно, от на следващия ден за друго става дума. Българинът е образован. Гласувах както целия либерален свят, както на всички места гласоподават с хартия, посочи Борисов. Най-лошият сюжет е да не може да се направи ръководещо болшинство, това ще е злополука за страната, сподели още Борисов.

„ Бих управлявал бългaрите, които гласоподават за всяка една групировка “, съобщи Борисов и добави, че ГЕРБ има най-големите благоприятни условия да сформира държавно управление. „ Винаги съм казвал кое е положително за България – да има постоянно държавно управление “, означи той и уточни, че въз основата на това ще има ли държавно управление, което ще пази всичко това, което се приказва, ще реши изхода и за целите по-късно. „ Такива национални спасители има доста, които приказват от името на народа “, сподели още Борисов.

Румен Христов: Гласувах за постоянна България, за постоянно държавно управление

Гласувах за постоянна България, за постоянно държавно управление, което да овладее инфлацията, да обезпечи покупателна дарба на приходите на българските жителите, да ограничи бюджетния недостиг за да извършил критериите към Еврозоната, да опазим границата и да станем член на Шенген. Това съобщи ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

“Надявам се, че ще има мъдрост в политиците, които да седнат на една маса и да постъпят национално отговорно. Трябва да бъде водещо да бъдеш национално виновен ”, акцентира той.

Председателят на Съюз на демократичните сили изрази вяра след изборите да се образува постоянно държавно управление. Христов посочи, че това до известна степен зависи от броя на партиите, които ще влязат в Народното събрание. “При по-малък брой обстановката и аритметиката е една, а при по-голям брой е друга ”, означи той.

Кирил Петков: Гласувах за естествен европейски живот, няма избавител и зависи от всеки един от нас

Гласувах с машина, не желая двете ми дъщери да вървят да учат в чужбина, а желая третата ми дъщеричка да се върне в България да учи и да работи. Искам като пътувам из Европа да не се усещаме българите като второкласен хора. Това съобщи съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков, който упражни правото си на глас.

Гласувах за естествен европейски живот, да имаме обикновено европейско държавно управление, пътища, опазване на здравето, обучение, гласувах, тъй като съзнавам, че няма избавител и зависи от всеки един от нас, добави Петков.

Христо Иванов: Прекрасен ден да тласнем страната напред и към развиване

Прекрасен ден да тласнем страната напред и към развиване. Призовавам всеки, който държи да му се регистрира гласа и преференцията да гласоподава с машина. Това съобщи съпредседателят на Демократична България Христо Иванов откакто упражни правото си на глас.

" Ако хоризонтът е хоризонтът на здравия разсъдък, би трябвало да сме там, в случай че хоризонтът още веднъж бъде на персонални връзки и упоритости, кой знае какво може да се случи. Трябва да се прояви отговорност и ще създадем всичко допустимо да се сформира държавно управление ", добави Иванов.

Той уточни, че за сформиране на държавно управление ще търсят формула, която да сплоти партиите.

Костадинов: Няма да откажем поддръжка на който поддържа държавно управление на „ Възраждане “

Няма да откажем поддръжката на който и да било, който реши да поддържа държавно управление на „ Възраждане “. Това съобщи ръководителят на „ Възраждане “ Костадин Костадинов. „ Надявам се да спечелим трети мандат “, сподели Костадинов. Той добави, че като варненец, който прекарва времето си отвън Варна, вижда все по-голямо замиране. „ Това незаконно ръководство на ГЕРБ, дружно с Движение за права и свободи и Вътрешна македонска революционна организация, би трябвало да престане “, сподели още Костадинов.

Карадайъ: Гласувах дневният ред на жителите да е дневен ред и на политиците

Всеки жител може да гласоподава както желае, дали ще я вземе от СИК бюлетината или от машина, значимото е да е с бюлетина, съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, който упражни правото си на глас. Говорим за опцията българските жители да упражнят конституционното си право. Гласувах за едно по-добро бъдеще в нашата татковина България, гласувах дневният ред на жителите да е дневен ред и на политиците, и на Народно събрание, и на бъдещото вероятно постоянно държавно управление. Гласувах с разсъдък, отговорност и в разговор, политиците да вземат решение проблемите на хората, да излезем от тази политическа рецесия, тъй като преди да излезем от тази рецесия, нито една от другите рецесии икономическа, здравна енергийна няма по какъв начин да бъдат решени, добави Карадайъ.

Нинова: Гласувах за по-високи приходи и по-ниски цени

Гласувах за по-високи приходи и по-ниски цени, за отбрана на българско родно произвеждане, за поддръжка на българското семейство, за отбрана на децата от джендър идеологията, за постоянна страна. Това сподели ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова откакто упражни правото си на избор.

„ Гласувах с хартиена бюлетина “, означи Нинова и добави, че по време на предизборната акция е видяла желанието на хората, че към този момент би трябвало да има постоянно държавно управление. Тя съобщи, че идващият парламент зависи от това кои партии ще влязат, само че акцентира, че Българска социалистическа партия е лявата партия.

„ Вярвам, че до края на деня ще се увеличи изборната интензивност “, сподели още Нинова и изясни, че доста зависи от резултатите с кого биха се коалирали от Българска социалистическа партия, ще си създадат вътрешното допитване, тъй като това е демократичният метод, само че е безапелационна, че на първо място би трябвало да бъдат изведени 5 – 6 значими целта за България и да има разговор. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР