В Италия са регистрирани 9 случая на граждани сповторно заразяване

...
В Италия са регистрирани 9 случая на граждани сповторно заразяване
Коментари Харесай

Деветима италианци повторно с положителни проби за COVID-19

В Италия са регистрирани 9 случая на жители сповторно заразяване с ковид , написа БГНЕС. Това оповестява вестник " Република " и прецизира, че става въпрос за пациенти, които са били с негативен тест след лекуването си, само че по-късно още веднъж са дали позитивна проба за COVID-19. Това обаче не значи, че те са инфектирани наново.
Припомняме, че един от най-известнтите южнокорейски инфекционисти – професор Ву Йо Ким - уточни в изявление за Asian Boss, че човек, възпален с ковид SARS-CoV-2, става инфектиран за други хора 2 дни преди да прояви първите признаци на заболяването COVID-19 - тресчица, висока температура и така нататък А учени прецизират, че PCR тестванията не са 100% точни и човек може носи равнище на вируса, което да е неуловимо и след това по някаква причина да се повиши.
Част от записаните деветима италианци са били с по-слабо изразени признаци на болестта и са на домашно лекуване под здравно наблюдаване. Онези, които имат по-сериозни недоволства, са върнати назад за лекуване в болница. Всички 9 случаи са от Ломбардия - една от най-засегнатите от пандемията области на Италия.
В страната ще бъдат построени и нови лечебни заведения за лекуване на инфектирани с ковид. Властите възнамеряват да има по една болница за 1 000 000 поданици. В началото на пандемията в Италия е имало над 5 100 кревати за интензивно лекуване. В момента те са близо 8 500.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР