В Италия чрез социалните мрежи е организиран голям протест срещу

...
В Италия чрез социалните мрежи е организиран голям протест срещу
Коментари Харесай

В Италия готвят протест срещу зеления пропуск и ваксинирането

В Италия посредством обществените мрежи е проведен огромен митинг против зеления пропуск и имунизирането. От през днешния ден пропускът влиза в действие за вътрешния самолетен и железопътен превоз на дълги дистанции дружно с автобусния, корабите, фериботите и в системата на образованието. Задължението ще бъде в действие до 31 декември 2021 година, когато е крайният период на изключителното състояние. То може да бъде удължено според от наклонността на пандемията.

Днешният митинг е ориентиран против зеления пропуск в железопътния превоз. Организаторите заплашват, че няма да позволен влаковете да пътуват. Те имат желание това да стане на 54 гари в цялата страна, в това число в Рим, Милано, Торино и всички други огромни и по-важни за железопътните връзки градове.

Предвидено е протестиращите да влязат на гарите и да останат там до вечерта. Тъй като в чата на уредниците се появиха закани против министри, политици, публицисти и хора на науката, вътрешното министерство взе всички нужни ограничения в тази посока както и на гарите да не се стигне до вълнения със подобаващ личен състав и надзор. Уточнено бе, че в случай че бъдат породени неудобства на железопътния трафик и гарите блокирани, това ще oзначава спиране на публичната услуга, което се санкционира съгласно закона.

Предвидени са митинги и през идващите дни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР