В Италианската футболна федерация са твърдо решени да назначат Лучано

...
В Италианската футболна федерация са твърдо решени да назначат Лучано
Коментари Харесай

Италианската футболна федерация изобщо не иска да плаща компенсация за Спалети

В Италианската футболна федерация са твърдо решени да назначат Лучано Спалети за нов селекционер на националния тим, макар че нямат никакво желание да платят компенсацията от близо 3 млн. евро към досегашния клуб на наставника - Наполи, оповестяват италианските медии.

Нещо повече, упованията са Спалети да бъде разгласен като селекционер на Италия още на следващия ден. Той се е съгласил да подпише контракт до края на Мондиал 2026 с годишна заплата от към 3 млн. евро. 64-годишният ментор също по този начин ще извършва функционалността на координатор на младежките обединения, която беше дадена и на предшественика му Роберто Манчини неотдавна.

Що се отнася до компенсацията към Наполи, от федерацията не престават да изследват за благоприятни условия по какъв начин да бъде избегнато неговото погашение, откакто Аурелио Де Лаурентис отхвърля то да бъде опростено. Събраните досега правни мнения са позитивни, тъй че Габриеле Гравина и Спалети се надяват, че ще съумеят да се отърват от неустойката, заради което още в този момент ще подпишат контракта между тях.
 Наполи ще желае пари от федерацията за Спалети
Наполи ще желае пари от федерацията за Спалети

3 милиона евро разделят експерта от поста селекционер на " скуадра адзура "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР