В историята на българската държавност не се е случвало България

...
В историята на българската държавност не се е случвало България
Коментари Харесай

Свиленски: Голям шлем на националното предателство извършиха партиите, които се срещнаха със Зеленски

" В историята на българската държавност не се е случвало България да бъде предадена три пъти. Голям шлем на националното изменничество беше осъществен от партиите, които по-късно бяха поканени на среща с президента на Украйна Володимир Зеленски ". Това съобщи в " Панорама " Георги Свиленски от " Българска социалистическа партия за България ".

По думите му през вчерашния ден е взето решение за възобновяване на българските хранилища на армията. Обновяването става посредством изпразване на това, което има сега, което се дава във ВМЗ Сопот, а оттова ще отиде в Украйна, а след 3 или 4 години вероятно ще бъдат попълнени складовете, изясни той.

Относно реакторите за " Белене " Свиленски сложи въпроса по какъв начин може те да са ненужни, нездравословни, рискови за България, а в същото време да са толкоз потребни и значими за Украйна.

" Тези реактори в никакъв случай няма да проработят в Украйна. Всички експерти го знаят. С това решение сложихме кръст на нуклеарната енергетика в България ", акцентира Георги Свиленски.

В целия Европейски Съюз единствено българският парламент одобри декларация за поддръжка на влизането на Украйна в НАТО, означи още той.

" Това държавно управление има две съществени задания - да даде всичко на Украйна, да вкара България във война и да прокара джендър идеологията през Закона за домашното принуждение. "

Имунитетът на Борисов беше смазката на сглобката и поради това България има държавно управление, разяснява още социалистът.

" Заради това тези 69 народни представители поддържаха Асен Василев, Кирил Петков и " Промяната ", с цел да може Борисов да има имунитет. Да, Борисов 12 години нямаше имунитет, само че имаше основен прокурор, който не му е създавал проблеми. И до този миг господин Борисов е с имунитет, тъй като отводът от имунитет не е подаден в деловодството.

По тематиката за еврозоната Георги Свиленски означи, че позицията на Българска социалистическа партия е, че България би трябвало да влезе там тогава, когато е подготвена - когато е подготвен бизнесът, когато са подготвени българските жители с приходите, когато е подготвена банковата система. Категоричен е обаче, че българските жители би трябвало да бъдат питани за това.

Подчерта, че Българска социалистическа партия желае България да се развива и по тази причина са нужни разноски.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР