В истинско голово шоу Тотнъм победи Стоук Сити с 5:1

...
В истинско голово шоу Тотнъм победи Стоук Сити с 5:1
Коментари Харесай

Тотнъм счупи грънците на Стоук

В същинско голово шоу Тотнъм победи Стоук Сити с 5:1 в дуел от 16-ия кръг на Премиършип. Два гола осъществя Хари Кейн, Шоукрос си заби автогол, Сон и Ериксон осъществиха за домакините, а почетното попадение за гостите осъществя Шоукрос в 80-ата минута на срещата.

През първата част домакините откриха резултата след автогол на Шоукрос в 21-ата минута, след центриране отляво по офанзива на "шпорите ". През тези първи 45 минути Сон, Ериксен и Кейн пропуснаха да създадат резултата много по-голям, само че това се получи през втората част, откакто и съпротивителните сили на гостите понамаляха.

Голеадата през втората част стартира в 53-ата минута когато Деле Али откри добре Сон и той направи резултата 2:0. В идната минута Хари Кейн се разписа за първи път в мача откакто не остави шансове на вратаря на гостите.

Шакири от Стоук пропусна да се разпише в 61-ата минута, само че беше обезверен от Лорис.В 65-ата минута на дуела пристигна време и за втория гол на Кейн, с цел да направи резултата 4:0.

Ериксен продължи головата лекция на Тотнъм с попадение в 74-ата минута след пас на Сон.

Все отново Шоукрос, който беше грешника на отбора си през първото полувреме осъществя почетното попадение за "грънчарите " в 80-ата минута.

След този триумф Тотнъм се пети с актив от 28 точки, а Стоук са на 15-ото място с 16.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР