В истински тропически рай се превръща Sofia Ring Mall от

...
В истински тропически рай се превръща Sofia Ring Mall от
Коментари Харесай

Тропически рай в Sofia Ring Mall!

В същински тропически парадайс се трансформира Sofia Ring Mall от 15 юли до 17 септември! Цели два месеца комерсиалният център в полите на Витоша е хазаин на неповторимата галерия на ONE Nature „ Натуралистика ", която започва при голям посетителски интерес.

Атмосферата на първия етаж в Sofia Ring Mall към този момент е с мирис на цитруси, мокър въздух, раздвижван единствено от тежките крила на красиви, едри тропически пеперуди, цветове и форми, които единствено природата е способна да сътвори. Сред екзотичните растения се разхождат и великански охлюви и причудливи инсекти. Идеята на изложбата е посетителите да могат да се допрян до съвсем всяко животно.

Премиерната за София галерия „ Натуралистика " можете да разгледате в Sofia Ring Mall до 17 септември. Цена на билетите: деца - 2 лева, възрастни - 4 лева, фамилен билет (двамародители с 1,2 и/или 3 деца) - 8 лева

Двумесечната галерия „ Натуралистика " затвърждава задачата на Sofia Ring Mall да провежда извънредни събития и да дава неповторими прекарвания за своите клиенти. Следвайки концепцията за " one-stop-shop " - с едно идване посетителите да задоволят всичките си потребности за извършване на покупки, с обогатения избор от заведения за хранене и първокласни магазини, предлагащи голямо многообразие от фешън оферти на топ марки, молът в полите на Витоша се постанова като желана дестинация за добър метод на живот и за съвършено превозване на свободното време на цялото семейство.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР