В истински хит само за броени часове се превърна най-новата

...
В истински хит само за броени часове се превърна най-новата
Коментари Харесай

За час! Над 200 си купиха книгата за Левски, която пали сърцата

В същински шлагер единствено за броени часове се трансформира най-новата книга на " Стандарт ", която пали сърцата - " Легендите за Левски ". Над 200 бройки бяха декларирани единствено час на 21 февруари 2023 година, когато книгата излезе от щемпел. (КНИГАТА МОЖЕ ДА съдебна експертиза КУПИ

Кой е предателят на Левски? Коя е била обичаната му ария? Имал ли е в действителност секрети годежи? Това са единствено част от въпросите към личността на Апостола на свободата Васил Левски, които намират отговор в неповторимото издание на " Стандарт ".
-->


Предговорът към книгата е на писателя Димитър Недков. " Утопията Левски " ще ви накара да се замислите за какво през днешния ден мнозина се опасяват от Дякона.  



В дните, когато означаваме 150 години величие на Апостола, „ Стандарт “ събра и издаде за първи път 30 митове за Васил Левски. Това е нашият личен издателски принос в отдаването на респект и поклонение към личността на Апостола и обединителната мощ, която той носи и през днешния ден на България.





От " Легендите за Левски " ще разберете:
Случайно ли е хванат Апостола Светец или политик Проклятието на паметника Кога е сбъркана датата на обесването Защо е написал Народe??? ?








Копирано от standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР