В истинска латино фиеста се превърна първата вечер на най-очаквания

...
В истинска латино фиеста се превърна първата вечер на най-очаквания
Коментари Харесай

Хиляди си направиха купон на морето

В същинска латино фиеста се трансформира първата вечер на най-очаквания летен фестивал край морето - . Хиляди пяха и танцуваха макарена и ламбада на  Морската гара в Бургас. Организаторите тази година разшириха зоната и сцените, на които се изявяват изпълнителите, са две.

Така15 хиляди души могат да слушат най-големите шлагери на 90- те години. Изпълненията се редуват редом на главната и диско сцена, където участия имат и български реализатори. Там пръв се качи Искрен Пецов, който изпя най-хубавите си песни от началото на своята кариера.

" Каома " извършиха " Ламбада " и признаха, че вечерта е била изключителна. В момента те приготвят нов план, само че обясниха, че няма да издават повече, защото той ще е изненада за почитателите им.

Към латино вечерта се причислиха Чимо Байо, Луна и Белини. Те изпяха както свои части, по този начин и познати латино шлагери. Белини обявиха, че са доста щастливи да бъдат в Бургас, изключително в това мъчно за целия свят време. Затова и се радват, че са в Бургас с публиката.. 

Най-очакваната група на вечерта бе " Джипси Кингс ". Те бяха за първи път в Бургас и направиха необикновено мощен двучасов концерт. Освен че благодариха на публиката на български и развяха българското знаме, Кралете на джипси музиката изпяха най-известните си песни и " Макарена ". 

Песента е една от най-популярните на испанското дуо " Лос Дел Рио ". То обаче не съумя да дойде в Бургас поради здравословен проблем. Затова и бе изпълнена от " Джипси Кингс ", а дружно с тях на сцената се качиха и танцуваха всички останали реализатори, заяви " Радио Бургас ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР