В интервю за списание L`Europeo, дадено на 3 април, в

...
В интервю за списание L`Europeo, дадено на 3 април, в
Коментари Харесай

Борисов: Държавата не е играчка за политици

В изявление за списание " L`Europeo ", обещано на 3 април, в деня за размисъл, водачът на ГЕРБ Бойко Борисов още веднъж издига тезата си, че неговото държавно управление се е справило с миграцията и пандемията, до момента в който политическите му съперници нямат нужния опит.

Борисов разяснява, че Българска социалистическа партия са специалисти по банкрутиране на банки, че в случай че са получили мандата, алтернативата пред " Демократична България " е било държавно управление на малцинството, без постоянна парламентарна поддръжка и че страната е в положително финансово положение. Борисов отхвърля да има проблем със свободата на словото у нас, като показва, че е дал опция на опозицията да се изявява, колкото си желае. Признава, че партията му постоянно е била в коалиция с други обединения.

" Ако целим безпорядък в страната, в случай че целим да я банкрутираме, в случай че това им е задачата - то доста елементарно ще стане. И тъкмо когато би трябвало Планът за възобновяване да се задейства, и фактически най-хубавите специалисти, а те са в нашата партия, Любен Дилов знае, другите просто не могат да се оправят. И отново, както във всяко ръководство на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и други, стопират фондовете, стопират парите, за шест месеца завършва всичко. Разбира се, и международните първенци по банкрутиране на банки, каквито са Българска социалистическа партия - над 23-4 ли, какъв брой са банкрутирали по тяхно време - последната беше КТБ, си спомняте. След това милиарди плащаме първата година, с цел да излезем от дупката, в която са ни вкарали ", декларира Борисов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР