В интервю за руски и чуждестранни медии в четвъртък руският

...
В интервю за руски и чуждестранни медии в четвъртък руският
Коментари Харесай

Лавров: Това, което се случва, не е холивудски екшън филм, „където има абсолютно зло и добро“

В изявление за съветски и задгранични медии в четвъртък съветският министър на външните работи акцентира „ увереността ” на Москва в правилността на дейностите си в Украйна, като съобщи, че това, което се случва, „ не е холивудски екшън филм ”, ”където има безусловно зло и безусловно положително ”. Министърът счита, че нуклеарна война се „ върти в главите “ на западните политици, само че не и на съветските, предава ТАСС.  
За войната в Украйна

 

Русия е уверена, че обстановката към Украйна ще бъде позволена: „ Разбира се, че ще бъде открито решение, не се колебая. Условията, които са минимални за нас, са добре известни. "

 
Москва е подготвена за договаряния с Киев, само че ще продължи военната интервенция, тъй като не може „ да си разреши да резервира инфраструктурата в Украйна, която заплашва Руската федерация “: „ Демилитаризацията на Украйна в този смисъл (..) ще бъде приключен, даже и да подпишем спокойно съглашение, то несъмнено ще би трябвало да включва такава уговорка.

 

Сега не е належащо да се прави оценка нито съветската интервенция, нито договарянията, само че Москва е сигурна, че е вярно: „ Убедени сме, че постъпваме вярно “.

 

Чуждестранните медии, отразяващи обстановката към Украйна, би трябвало да разчитат на обстоятелства, а не на страсти, счита той: „ Приканвам ви просто да се запознаете с обстоятелствата, а не да се преструвате, че същият холивудски екшън се развива по сюжета, написан от вашите сътрудници, където има безусловно зло и безусловно положително ".

 

Русия и Запада

Емоциите на Запад ще утихнат и ще е допустимо да се върнем към разговора: „ Сигурен съм, че тази нервност ще премине, западните ни сътрудници ще полудеят, даже не мога да се изразя по различен метод. Ние постоянно сме подготвени за разговор при едно наложително изискване – само на основата на тъждество и на основата на почитание и ценене на ползите на другия “.

 

Сегашните наказания са „ тип налог върху независимостта “, а страните, които не разрешиха на техните компании да работят в Руската федерация, го направиха под „ голям напън “: „ Те в този момент споделят: би трябвало да страдаме даже единствено с цел да „ дадем на Русия  урок. "

 

Ядрена война?

 

„ Всички схващат, че Трета международна война може да бъде единствено нуклеарна. Но обръщам внимание на обстоятелството, че нуклеарна война непрекъснато се върти в главата на западните политици, а не в тази на руснаците “.

 

Възможността за потребление и разполагане на нуклеарно оръжие се разисква не в Москва, а на Запад. Това прави да вземем за пример генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг „ в пропагандна гняв “ или френският външен министър Жан-Ив льо Дриан: „ Французите имат петел – народен знак, тъй че и те са петли “.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР