В интервю за предаването През тази седмица“ на телевизия Ей

...
В интервю за предаването През тази седмица“ на телевизия Ей
Коментари Харесай

Бившият губернатор на Арканзас влиза в битка с Тръмп за номинацията на републиканците

В изявление за предаването „ През тази седмица “ на телевизия Ей Би Си Хътчинсън прикани Тръмп, който разгласи кандидатурата си през ноември, да излезе от надпреварата, откакто в четвъртък му бяха повдигнати обвинявания в Ню Йорк, в следствие от следствие за заплащането на пари за безмълвие на порнозвезда.

 

Това, което имам поради е, че преди всичко, тази служба е по-важна от всеки обособен човек. И по тази причина, в името на длъжността в президентството, в действителност мисля, че това е нищожен епизод за похищение на вниманието, той (Тръмп) би трябвало да е в положение да се концентрира върху упования правосъден развой, а има и хипотеза за непорочност, сподели Хътчинсън.

 

Хътчинсън, който беше губернатор на южния щат на Съединени американски щати от 2015 до началото на тази година, откакто преди този момент е бил член на Камарата на представителите, сподели, че ще разгласи публично кандидатурата си в Арканзас по-късно този месец, само че към този момент е решил да се кандидатира за президент на Съединени американски щати.

 

Убеден съм, че хората желаят водачи, които залагат на най-хубавото в Америка, а освен на най-лошите ни инстинкти, сподели Хътчинсън.

 

Хътчинсън и преди е подлагал на критика Тръмп. Днес той даде да се разбере, че няма да се поколебае като претендент да се конфронтира с Тръмп, който остава известен измежду мнозина републиканци, макар че стана първият някогашен държавен глава, на който са повдигнати обвинявания.

 

Мисля, че повдигането на обвинявания на някогашен президент е печален ден за Америка, сподели някогашният губернатор.

 

Запитан дали Тръмп би трябвало да се отдръпна от конкуренцията, Хътчинсън сподели: „ Е, знаем, че би трябвало, само че в това време знаем, че няма да го направи “.

Други републиканци, които са оповестили кандидатурите си за номинацията на партията, са някогашният губернатор на Южна Каролина  Ники Хейли и вложителя деятел Вивек Рамасвами.

 

За вероятни претенденти са считани също някогашният вицепрезидент Майк Пенс и актуалният губернатор на Флорида Рон Десантис.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР