В интервю за Опра Уинфри съпругата на принц Хари Меган

...
В интервю за Опра Уинфри съпругата на принц Хари Меган
Коментари Харесай

Меган Маркъл обвинява Бъкингамския дворец в лъжи

В изявление за Опра Уинфри брачната половинка на принц Хари Меган Маркъл упрекна Бъкингамския замък в разпространяване на неистини за нея и съпруга ѝ, като съобщи, че двамата няма да мълчат и ще опишат своята история.

Бившата херцогиня на Съсекс споделя и защо с Хари са изоставили кралските си отговорности и са се открили в Калифорния, където чакат второто си дете. Цялото изявление ще бъде излъчено по американската телевизия в неделя и в понеделник във Англия.

30-секунден фрагмент от диалога беше пуснат в YouTube от CBS часове откакто от Бъкингамския дворец обявиха, че са ``много загрижени “ във връзка публикацията на в. ``Таймс``, в която някогашни асистенти на Меган Маркъл разкриват, че са били редовно унизени от нея. В публикуван от вестника имейл от анонимни чиновници на Меган се споделя, че през 2018 година тя изгонила двама от персоналните си асистенти и редовно е подкопавала самочувствието на трети. Това се случило, когато младото семейство се установява в двореца Кенсингтън откакто подписват брак през май същата година. В писмото написа още, че Маркъл се държала толкоз зле с асистентите си, че на тях не им останал различен вид с изключение на да изоставен.

Говорител на фамилията съобщи, че Меган е ``натъжена от тази офанзива, като се има поради, че тя самата е била обект на тормоз и насмешки в предишното и че е ангажирана да оказва помощ на тези, които са изпитали болежка и се борят с травма``.

От Бъкингамския дворец обявиха, че са загрижени за изказванията, появили се във в. ``Таймс`` и ще стартират следствие по случая. ``Кралското семейство води политика за почтени условия на труд и няма да толерира тормоз на работното място``, се споделя в изказването.

От " Таймс " обявиха, че с тях са се свързали някогашни чиновници на младото семейство, които са желали техният случай да добие гласност преди излъчването на изявлението. Според юристите на Меган и Хари обвиняванията са инсценирани от Бъкингамския замък.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР