В интервю за изданието Techradar, посветено на ARM компютрите с

...
В интервю за изданието Techradar, посветено на ARM компютрите с
Коментари Харесай

Spring Creators Update увеличава производителността на Windows 10 за ARM процесори

В изявление за изданието Techradar, отдадено на ARM компютрите с операционна система Windows, топ-мениджърът на софтуерния колос Ерик Чапъл (Erin Chapple) заяви, че новото огромно възобновяване на операционната система усъвършенства продуктивността на Windows 10 за ARM процесори.
Да си напомним, че един от най-сериозните дефекти на първите модели компютри с Оценка за съвместимост Windows 10 и процесори на Qualcomm се показват прекомерно ниската продуктивност. Най-голямо е забавянето при потреблението на класическите стратегии за процесорите на Intel, стартирани посредством вградения емулатор на операционната система.

Доколко ще се увеличи продуктивността ще могат да кажат притежателите на HP Envy x2, Lenovo Miix 630 и Asus NovaGo, конфигурирали обновяването Windows 10 Spring Creators Update (1803/RS4), което би трябвало да излезе през идващите седмици. Засега няма повече детайлности на тази тематика, само че всичко ще стане ясно, когато се създадат самостоятелните проби.

Да си напомним, че Qualcomm и Microsoft от дълго време работят взаимно върху операционната система Windows 10 за ARM процесори. Първата информация се появи още през 2016 година. Сега експертите двете компании работят върху нови ARM устройства, особено готови за тази операционна система.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР