В интернет стартира петиция, в която се настоява убиецът на

...
В интернет стартира петиция, в която се настоява убиецът на
Коментари Харесай

Стартира петиция за Аксел да лежи в затвора до края на дните си

В интернет започва петиция, в която се упорства килърът на красивата Андрея от Галиче да лежи в пандиза до края на дните си. Мотивът е, че оптималната възможна присъда от 12 години не е задоволителна, с цел да възцари правораздаването за убийството, написа Блиц.

``
реклама
​​​​​​
" Напълно противоморално е да отнемеш живот. Никой няма право да отнеме непознат живот. Никой няма право да нарани различен човек. Никой няма право да отнеме, най-хубавото на един родител ", се споделя в петицията.



Към нея е оповестена и фотография на Андрея. Автор на самодейността не е посочен. 

Има искане и за смяна на закона по отношение на умишлените закононарушения, изтърпени от малолетни жители, оповестено на 13 януари. Събраните подписи за тази петиция са 2401.

Днес пред медиите приказва бащата на убитата Андрея. Той също изиска правдивост и настоя, че законите у нас не са обективни. 18-годишният убиец Аксел е арестуван няколко часа откакто умъртви по изключително нечовечен метод младата си съседка Андрея.

В Галиче се надигна и гражданско неодобрение, тъй като стана ясно, че Аксел е бил с престъпно досие, само че се е разхождал на независимост.

Във връзка с жестокото престъпление народният представител от ГЕРБ Маноил Манев се разгласи за промени Наказателния кодекс, в частта осъществяване на тежки закононарушения от малолетни лица.

От на следващия ден парламентарната група стартира работа по формулирането на предлагането. Идеята е лица, които не са навършили 18 години, само че са направили тежки закононарушения, да не могат да се възползват от по-лека присъда единствено поради това, че не са навършили пълноправие.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръ
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР