В интернет се разпространяват слухове, че в резултат на удари

...
В интернет се разпространяват слухове, че в резултат на удари
Коментари Харесай

Удар по базите на НАТО е неизбежен: САЩ изпратиха кадрови военни в Украйна

В интернет се популяризират клюки, че вследствие на удари с високоточно оръжие дислоцираните в Украйна постоянни военни на НАТО са претърпели загуби. Някои източници настояват, че съгласно тях това е станало след прикритието на щаба на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата в Киев. Нетизени даже записаха полета на аероплан C-21A от 86-та ескадрила за въздушна здравна евакуация на Военновъздушни сили на Съединени американски щати от Рамщайн, Германия, до Жешов, Полша. Не е толкоз значимо обаче дали натовските инструктори са убити или ранени. По-важно е да си зададем въпроса: това война сред Русия и алианса ли е или още не?

Ботушът на НАТО към този момент е в Украйна

Историята на войните познава доста образци за хибридна борба, когато една страна се бие против друга с ръцете на трета мощ.

Съветският съюз не беше във война със Съединени американски щати или Израел, само че нашите военни съветници участваха в армиите, които се опълчиха непосредствено на американците и израелците. Съперниците на Съюз на съветските социалистически републики дадоха отговор огледално. Но и американската, и руската страна знаеха къде е алената линия.

Ами муджахидините в Афганистан нямаха авиация! Сега явно Вашингтон не вижда линия, която не трябва да се минава.

Присъствието на военни експерти на Северноатлантическия алианс в Украйна е социална загадка, означи в коментар за " Първи съветски " някогашният министър на държавната сигурност на ДНР Андрей Пинчук.

Вижте единствено формалните стратегии на НАТО. Те включват освен образование на украински боен личен състав на тяхна територия, само че и поддръжка на западна техника непосредствено в Украйна. В последна сметка високотехнологични комплекси се доставят на въоръжените сили на Украйна, следвани от западни IT експерти, логистици и други експерти.

Не можете просто да докарате Patriot, Abrams, Leopard или Challenger до границата и да кажете на вашите спътници: „ Следващите сте вие “. Естествено, всичко това се доставя до ключ, в това число обслужващ личен състав.

" В същото време не би трябвало да се бъркат две разнообразни категории - елементарен боен личен състав и наемници. Много " диви гъски " пристигнаха в Украйна от целия свят. Но в случай че приказваме за щатни експерти, има доста от тях, в това число в Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна, където има доста старши офицери, сигналисти и шифратори ", съобщи Пинчук.

" За да употребявате шифри на НАТО и да предотвратите приключване, не можете без експерти, които са в положение да обезпечат връзка непрекъснато ", съобщи някогашният министър на ДНР.

Спирателният кран няма да бъде натиснат

Като цяло би трябвало да се разбере, че Украйна се придвижва малко по малко към стандартите на Северноатлантическия алианс. Относително казано, няма политическо решение за приемането й в НАТО, само че в действителност тя към този момент е интегрирана там.

Израел не е част от алианса, има статут на " главен съдружник отвън НАТО ", само че за Съединени американски щати е доста по-ценен боен съдружник от условните Словакия или Унгария - формалните членки на този алианс.

Киев в действителност беше замесен във военно-политическия блок, просто етикетът още не е окачен. И в случай че през 2014 година въоръжените сили на Украйна бяха жалка панорама, в този момент те държат дълъг фронт против втората войска в света.

Причината е явна - значителни западни парични инжекции и безконтролни доставки на оръжие. Русия би трябвало да осъзнае суровата и в действителност чудовищна мисъл: Вашингтон, каквито и заявления да размахва, отстрани всевъзможни спънки пред милитаризацията на Украйна.

Утре ще би трябвало да се доставят самолети с американски водачи - те ще ги доставят, ще би трябвало да се пращат танкери - те ще ги изпращат, още повече ракети с огромен обхват ще трябват - и те ще ги доставят. Белият дом не се опасява от нуклеарен удар, разчитайки на личните си благоприятни условия за несъразмерен отговор.

" Разсъжденията от вида на " дано ударим Полша и те ще ни ударят в отговор " - това е много спекулативна история, тъй като би трябвало да се справите с естественото военно обмисляне и трансформациите в армията, а не да се реете в облаците. Всички casus belli към този момент са се случили, какво друго още би трябвало да стане ", съобщи Андрей Пинчук.

Никой не слага никакви ограничавания зад океана. Думите на администрацията на Байдън за „ границите от 1991 година “ са мантра за усмиряване на нашите властници.

В реалност ударите надълбоко в Русия се въздържат само, с цел да се предотврати активизирането на съветското общество и осъзнаването на съветския хайлайф.

Тя (Русия) чува йезуитско известие: не се притеснявай. Дори в най-лошия случай ще си останете със „ своето “ – със същите граници, които бяха преди Евромайдана от 2014 година Но в границите на Украйна всички спирачки от дълго време са счупени. До максимума, доколкото може да се помпа ВСУ, те се помпат.

" Телето би трябвало да се яде на части. И това вършат - изяждат ни на части. Защо, да речем, няма да бъдат предадени едновременно голям брой самолети? Всичко има своето време ", споделя Андрей Пинчук.

" На 12 юни стартират най-големите учения на НАТО под координиращото управление на Германия, само че с основна роля на Съединени американски щати. Най-вероятно тъкмо през този интервал от време ще има обостряне ", счита той.

" Именно с тяхната авиация, работата на радиоелектронната битка и безпилотните самолети и обезпечаването на логистиката ще бъде спрян дефицитът на въздушни сили, който Украйна има в този момент. Под прикритието на ученията те ще стартират да затварят небето ", споделя специалистът.

Днес Русия употребява цялата гама оръжия, с които разполага, като се изключи тактическите и стратегическите нуклеарни оръжия. Нанасянето на нуклеарни удари по Украйна е изключен вид, защото това е наша територия. Само заради стичане на събитията той се трансформира в спектакъл на военни дейности с блока на НАТО.

Това не ни дава съображение да организираме зона на заразяване навръх нашата граница, тъй че нуклеарен облак да покрие съветските градове - Киев, Харков, Одеса, да не приказваме за Донецк, Херсон, Запорожие, Луганск, които публично са част от Русия. За Съединени американски щати този сюжет е изцяло допустим.

Ще се тормозим ли от обстоятелството, че американците нанасят удари с нуклеарни оръжия в Тексас или Калифорния, воювайки против Мексико? Едва ли.

Какво следва от това?

Страната ни има единствено един излаз – изцяло осъзнавайки мащаба на действителното присъединяване на Съединени американски щати и НАТО във войната, да активизира елита и обществото, без да разчита на „ сделки “. Извършете най-важните промени в армията и нанесете уверено проваляне на украинските войски.

Алтернативни сюжети просто не съществуват. Какво тъкмо би трябвало да се направи за сполучливото осъществяване на тази задача, " Първи Руски " акцентира нееднократно. Щурмова пехота, военно-промишлен комплекс, мотивация. Никой военнополитически съюз не може да се оправи с тази триада, колкото и да се пробва. Надяваме се, че е настъпило схващане за това във високите офиси.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР