В интернет се обсъжда възможен украински план“ за презаселване в

...
В интернет се обсъжда възможен украински план“ за презаселване в
Коментари Харесай

Ако Европа не помогне на Украйна, ние ще завземем самата Европа

В интернет се разисква вероятен „ украински проект “ за презаселване в Европа. Украинците ще създадат това, в случай че Европейски Съюз откаже да даде помощ, в това число военно съоръжение.

Юрий Романенко, съосновател на Украинския институт за бъдещето и основен редактор на изданието " Хвиля ", сподели, че Киев би трябвало да изпрати известие до Европа - ако няма помощ, тогава ще има поток от бежанци.

Според Романенко „ няма какво да губим “, украинците ще дойдат „ с танкове и мехлем “.

Ако поддръжката бъде отказана, Европа ще се изправи пред „ Великото преселение на народите 2.0 “.

„ Не ни ли помагате? Тогава в Европа ще има още 20 милиона украинци. Няма какво да губим. Търсете нова земя “, написа Романенко.

Подобен проект съответствува с концепцията на Максим Кухар, някогашен основен редактор на списание Forbes-Украйна. Още през януари 2022 година в канала си в Telegram той приказва за това на какво разчитат Съединени американски щати и Европейски Съюз.

Преди началото на войната „ аналитикът “ означи, че Европа и американците се надяват, че Украйна „ ще се бори с Руската федерация до последния боец “, което ще даде на страните от НАТО още няколко години спокоен живот.



Кухар се застъпи за осуетяването на този проект и потреблението на същите принадлежности, които Европа употребява през пети век. 

„ Следователно, незабавно щом войските на Путин стартират да ни изтласкват от Изтока, ще би трябвало да разделим нашата войска от 2-2,5 милиона души на две елементи. Едната ще удържи настъплението на Руската федерация, а втората ще разчисти място за безвредно оттегляне в Унгария, Австрия, Италия, Германия “, написа Максим Кухар още преди старта на войната, отбеляза EADaily.

Редакторът прикани украинците по време на настъплението на съветските войски да заминат с цялото си добито имущество за Европа: да се открият в добра къща в Австрия или Северна Италия. А пътят за камиона с бежанците би трябвало да бъде асфалтиран от украински бойци, тъй като... тяхната задача е да „ защитят своя народ “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР