В интернет пространството се появи първата снимка на новата версия

...
В интернет пространството се появи първата снимка на новата версия
Коментари Харесай

Ето я KIA Ceed в крос вариант

В интернет пространството се появи първата фотография на новата версия на известната Kia Ceed. Става дума за неин крос вид, който впечатлява с по-висок клиренс, със предпазен обвес и с ефектни псевдо подкартерни и диференциални отбрани. Фотографията е направена по време на финални проби на колата в Холандия, като автомобилът е без никакъв камуфлаж.

Съдейки по фотографията, оповестена за първи път от autoweek, се вижда, че формите са разпознаваеми, само че наред с това дизайнерите са трансформирали много неща от екстериора. Автомобилът разполага с разнообразни задни светлини, променена е линията на остъклената повърхност, броните са разнообразни и е разполагаем заден спойлер и дифузьор.

Що се отнася до елементите, то крос версията на Ceed ще получи четири разнообразни разновидността на бензинови и дизелови мотори, включително бензинови турбодвигатели с размер 1.4 литра (140 к.с.) и 1.6-литров (204 к.с.). Дизеловата гама включва два мотора с размер 1.6 литра и с мощ 115 и 136 коня. Цените към момента не са ясни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР