В интернет е пълно с погрешни хипотези и теории на

...
В интернет е пълно с погрешни хипотези и теории на
Коментари Харесай

Истинската причина старият ви телефон да стане толкова бавен и да ви накара да поискате нов

В интернет е цялостно с неправилни хипотези и теории на конспирацията към тематиката. Но истината е, че няма доказателства производителите на телефони преднамерено да саботират продуктивността на старите устройства със софтуерни ъпдейти.

Компютърният хардуер не забавя просто ей по този начин работата си по време на работния интервал от живота си. Реално, съществуват няколко напълно разнообразни аргументи за какво смарт телефоните, таблетите и настолните компютри стартират да стават по-бавни с придвижване на времето.

При всеки ъпдейт приложенията по предписание стават по-големи и по-богати на функционалности. Но цялата тази спомагателна функционалност изисква повече изчислителна мощност от вашето устройство. А по предписание и много повече спрямо истинската, която е имало при излизането си от фабриката. Новите приложения също по този начин заемат и повече място в паметта.

Когато се запълни RAM паметта устройството трансферира интервенциите към по-бавната памет на твърдия диск или флаш-паметта, която също е доста по-бавна.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР