В името на това да останат на власт Обединени патриоти

...
В името на това да останат на власт Обединени патриоти
Коментари Харесай

Политически анализатор: В името на властта Обединени патриоти ще се разберат

В името на това да останат на власт Обединени патриоти са намирали и ще не престават да намират метод да се схванат, сподели пред БНР политическият анализатор Слави Василев.

Очаквам те да намерят решение на обстановката сега и всеки един от тях да резервира държавното управление, добави той във връзка съдружния съвет на патриотите в ранния следобяд. Очаква се на него да бъде разисквано кой да заеме поста на подалия оставка вицепремиер Валери Симеонов от НФСБ и настояването на водача на "Атака " Волен Сидеров и другия вицепремиер Красимир Каракачанов от Вътрешна македонска революционна организация да подаде оставка.

Политическият анализатор назова "още по-експлозивна " обстановката, която се чака в Народното събрание с наличието на Сидеров и Симеонов. Цялото държавно управление се крепи сега на егото на трима-четирима индивида и дали ще преглътнат това, което е мъчно за преглъщане, сподели Василев.

Той уточни, че доста му харесва фразата на Сидеров "вървим по стъпките на Реформаторския блок ", тъй като това е етапа на откровеното говорене. С оглед на обстановката в Обединени патриоти той би трябвало да изпъкне по някакъв метод и съгласно мен много сполучливо го прав, съобщи политическият анализатор.

Според Слави Василев сегашната обстановка слага няколко въпроса, като един от тях е докога властта ще зависи от съдружно ръководство.

Василев счита, че по тази тематика би трябвало да има спор, който да включва и други форми за ръководство, в това число президентска република.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР