В хода на вчерашния ден беше поставено началото на двубоя

...
В хода на вчерашния ден беше поставено началото на двубоя
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Григор Димитров излиза да довърши започнатото срещу Тиафо на Уимбълдън

В хода на вчерашния ден беше сложено началото на дуела сред Григор Димитров и международния номер 10 Франсис Тиафо от третия кръг на Уимбълдън, като представянето от страна на най-хубавия ни тенисист бе на чудовищно високо равнище. Първата ни ракета имаше безспорното предимство на корта във всеки един аспект по отношение на първенеца от Щутгарт, като страхотният начален удар и забележителната непоклатимост при разиграванията бяха измежду основополагащите фактори за мощната игра на българина, който се нуждаеше от едвам 63 минути, с цел да вземе задатък в резултата от 2:0 сета.

Впоследствие с настъпването на третата част американецът очевидно стабилизира своя сервис, но това надалеч не провокира спад в нивото на Гришо, който напълно бе насочен над това час по-скоро да се поздрави с крайния триумф, явяващ се негов първи над представител на топ 10 в шампионатите от Големия шлем през сегашния сезон, само че само естествените условия стопираха някогашния номер три по пътя към задачата му. В четвъртия гейм на сета, когато Димитров подаваше при резултат 1:2, то той поведе с 30:0 и тогава дъждът над All England Club се завърна, като прекрати играта и поради късния час, то уредниците взеха решението да отсрочат доиграването на конфликта за днешния неделен ден.

Самият дуел пък откри място в дневната сесия от мачове на " свещената трева ", като бе подложен втори в програмата още веднъж на корт №2, което значи, че някогашният полуфиналист в конкуренцията и " Големия Фо " ще излязат на корта директно след края на срещата сред Маркета Вондроушова и Мари Бузкова, а упованията са това да се случи към 14:30 часа българско време. Вие пък не би трябвало да забравяте, че сходно на през вчерашния ден, в случай че желаете да наблюдавате онлайн доиграването на конфликта от третия кръг на Уимбълдън сред Григор Димитров и Франсис Тиафо, то можете да го извършите на някой от следните линкове:

 (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР