В хода на специализирана полицейска операция на територията на Банкя

...
В хода на специализирана полицейска операция на територията на Банкя
Коментари Харесай

Задържаха мъж за укриване на крадени автомобили в Банкя

В хода на профилирана полицейска интервенция на територията на Банкя бил арестуван Ц.И./41г./ от София. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Операцията е извършена на 12 юли от чиновници на бранш „ Престъпления свързани с МПС” и сътрудниците им от Девето районно управление (на МВР). При последвалите процесуално – следствени дейности, на адрес в Банкя, те разкрили „ БМВ 535”, „ Ягуар” и „ Мерцедес С250”, оповестени за търсене от Интерпол. На място бил открит и лек автомобил „ Тойота Ландкруизер” с неистинен държавни контролни номера, премахнат номер на рамата и неистинен свидетелства за регистрация на МПС. От двора и от закрито хале към него служителите на реда иззели 19 мотора за коли със заличени номера, голям брой навигационни системи, табла, модулни компютърни системи и други автомобилни елементи.

В процеса на следствие е открито, че 41 – годишният мъж е наемател на адреса. След отчет на събраните материали по случая в Софийската районна прокуратура на мъжа е повдигнато обвиняване за закононарушение по чл.215 от Наказателен кодекс и му е наложена мярка за неотклонение „ парична гаранция” в размер на 500 лева Работата по документиране на цялостната му незаконна активност продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР