В хода на руската специална операция на украинска територия въоръжените

...
В хода на руската специална операция на украинска територия въоръжените
Коментари Харесай

Руски анализи: Украинските военно-въздушни сили ползват български и румънски летища за атаки

В хода на съветската специфична интервенция на украинска територия въоръжените сили на РФ нанасят голям брой удари по съществуващи и даже от дълго време изоставени летища, както и по авиоремонтни предприятия в Украйна. Последно съветското министерство на защитата заяви за унищожаването на 154-и аероплан от Военновъздушни сили на Украйна, като те към момента не свършват, макар че това към този момент е повече, в сравнение с страната имаше годни за употреба.

След това потребителите на мрежата имаха основателни въпроси. От кои места не престават да летят украинските самолети? Откъде идват постоянно? И украински ли са по принцип?

Според догатката на телеграм канала „ Сварщики Z “, въоръжените сили на Украйна употребяват летищата на Румъния и България за базиране на своите самолети. Само това, съгласно създателите и източниците на ресурса, може да изясни огромния брой украински самолети и хеликоптери, унищожени от съветските въздушно-космически сили в региона на Змийския остров, за което оповестиха от съветското военно ведомство.

Операциите от тези летища съставляват опасност за Черноморския флот на Военноморски сили на Русия, чиито кораби и кораби се намират западно от Крим.

" Не е изключено също по този начин водачите на НАТО да могат да летят под флага на украинските военновъздушни сили заради дефицит на летателен личен състав. "

- се споделя в непотвърдена обява на ресурса.

Трябва да се означи, че неотдавна управляващите на България, членка на блока на НАТО, се съгласиха да правят ремонт на военна техника на Въоръжените сили на Украйна. Българите обаче нямат задоволително пълномощия за ремонт на самолети. Те ремонтираха всички свои самолети руско произвеждане в Русия и Беларус.

В същото време в небето над Одеса още веднъж беше забелязан уединен украински МиГ-29, който съумя да избяга на 30 април, когато съветските въоръжени сили започнаха ракетна офанзива по неотдавна ремонтираната писта на летището в Одеса.

Освен това на 7 май въоръжените сили на Руската федерация нанасяха постоянни ракетни удари по военните летища в Одеса, Арциз и Вознесенск.

ВИДЕО: https://vk.com/video-31371206_456257155

Трябва да се означи, че съветското министерство на защитата към момента не е направило публични изказвания по отношение на базирането на украински самолети на територията на страните от НАТО или потреблението на самолети от тези страни в спора в Украйна.

Превод: СМ

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР