В хода на провежданата специализирана полицейска операция на МВР по

...
В хода на провежданата специализирана полицейска операция на МВР по
Коментари Харесай

Трима са задържани при акция срещу телефонните изманици

В хода на провежданата профилирана полицейска интервенция на Министерство на вътрешните работи по линия на стандартната престъпност, тази заран в гр. Ветово чиновници на ОДМВР - Русе задържаха трима мъже за телефонни измами. Тримата са поданици на гр. Ветово на възраст 24, 24 и 54 година

Действията са осъществени под надзора на Районна прокуратура - Русе от чиновници на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе, от секторите „ Противодействие на престъпната престъпност “, „ Специални тактически дейности “, отдел „ Разследване “ и РУ-Ветово, както и със подпомагане на чиновници от бранш Измами при ГДНП – София.

До задържането на тримата се е стигнало вследствие на извършени оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени дейности на територията на гр. Ветово и гр. Русе, по отношение на осъществявани голям брой телефонни измами в обитаеми места в Русенски район и в страната.

В хода на акцията тази заран са претърсени 5 адреса и 2 автомобила в гр. Ветово. Иззети са мобилни комуникатори, голям брой СИМ карти, както и други движимости съотносими към осъществените закононарушения. Доказателства са събрани за осъществени телефонни измами, с потърпевши възрастни жители, при които има нанесена имотна щета на обща стойност 54 000 лева.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР