В хода на Продължаваме Промяната“ за оттеглянето на Никола Минчев

...
В хода на Продължаваме Промяната“ за оттеглянето на Никола Минчев
Коментари Харесай

Радомир Чолаков, ГЕРБ-СДС: В хода на ПП за оттеглянето на Минчев има втори план

В хода на " Продължаваме Промяната “ за отдръпването на Никола Минчев има някакъв втори проект. Това сподели за утринния блок " Добро утро, България “ на Радио " Фокус “ Радомир Чолаков от ГЕРБ-СДС.

" Не бързам да преглеждам хода на " Продължаваме Промяната “ да изтеглят Никола Минчев от конкуренцията за ръководител на Народното събрание като позитивен знак. Те постоянно са имали двойно дъно – едно приказват, друго вършат. Подозирам, че и този път има някакво двойно дъно. Надявам се да бъда опроверган. Ние не молим за поддръжка, първата политическа мощ има право да издигне претендент за ръководител на Народното събрание. Или съблюдаваме разпоредбите, или не. Политическа партия през цялото време не желаят да съблюдават разпоредбите “, изясни той. 

Радомир Чолаков сподели още, че проектът на ГЕРБ е да видят може ли в Народното събрание да има здрав разсъдък и да се реализира консенсус. " Или ще се научим да реализираме консенсус, или още веднъж ще разпаднем Народното събрание и отиваме на избори “, добави депутатът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР