В хода на бойните действия не са изключени нови удари

...
В хода на бойните действия не са изключени нови удари
Коментари Харесай

Шефът на украинското разузнаване: Ударите срещу Русия ще бъдат все по-дълбоко във вътрешността й

В хода на бойните дейности не са изключени нови удари против Русия и те ще се нанасят " все по-дълбоко и по-дълбоко " навътре в нейната територия. Това съобщи в изявление за АВС News началникът на Главното разследващо ръководство на Украйна Кирил Буданов. Той не посочи изрично, че тези удари ще бъдат нанасяни от Въоръжените сили на Украйна, само че означи, че ще разяснява всичко след приключването на войната.

Буданов уточни, че се е радвал да види ударите против съветската въздушна база в Енгелс, в Саратовска област, на стотици километри от границата с Украйна. По-рано в западни медии се появиха изявления, че офанзивата е осъществена с украински безпилотни апарати.

Началникът на украинското разузнаване удостовери, че ВСУ ще нанасят удари против обекти в анексирания Крим – Русия го счита за своя територия, само че за Украйна и интернационалната общественост той е украински.

Той предвижда, че войната ще приключи с победа на Украйна през 2023 година

По думите на Буданов, режимът на Владимир Путин е станал " посмешище за целия свят ", а Русия към този момент не е военна опасност за света, в случай че не се счита нуклеарният й боеприпас, който би трябвало да й бъде лишен или подложен под интернационален надзор след войната.

" Не би трябвало да се боим от трансформацията на Русия. Това ще е от изгода за целия свят. " – означи Буданов.
Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР