В ход, толкова бърз и безцеремонен, че дори редовните наблюдатели

...
В ход, толкова бърз и безцеремонен, че дори редовните наблюдатели
Коментари Харесай

Кой е Патрик Макхенри, новият провременен говорител?

В ход, толкоз бърз и високомерен, че даже постоянните наблюдаващи на Конгреса трябваше да извърнат огромно внимание, републиканецът Патрик Макхенри стана новият провременен представител, мигове след Кевин Маккарти беше изпъден от председателството.

Името на МакХенри беше отпред на скришен лист, който Маккарти показа, когато стана представител през януари, и съгласно разпоредбите на Камарата, МакХенри стана правоприемник на Маккарти във вторник със известие от служителя в Камарата. Макхенри ще служи като изменчив представител, до момента в който Камарата на представителите не избере непрекъснат представител.

Кевин Маккарти беше свален от поста ръководител на Камарата. Ето какво се случва по-късно. Кевин Маккарти няма да се кандидатира още веднъж за представител

Но американците, които не са близки наблюдаващи в Камарата, може да не знаят кой е Макхенри.

Законът за понижаване на налозите и заетостта от 2017 година, законът от ерата на Тръмп и някогашния ръководител на Камарата на представителите Пол Райън, който доста понижи ставките на корпоративния налог.

Макхенри беше водещ републикански договарящ по договарянията за тавана на дълга тази пролет и изигра забележителна роля в посредничеството за договорка с демократите и избягването на банкрут.

Макхенри също е създател на закон, подписан от някогашния президент Барак Обама, за подкрепяне на бизнесмените, като дава опция на чиновниците на започващи компании да продават своите варианти за акции на частни вложители. Републиканецът от Северна Каролина работи върху комбинирането на финанси и технологии, с цел да разшири достъпа до капитал за дребния бизнес.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР