В грижата за своите клиенти, oт 25 до 31 юли

...
В грижата за своите клиенти, oт 25 до 31 юли
Коментари Харесай

Lidl с разнообразни предложения за специфични хранителни режими

В грижата за своите клиенти, oт 25 до 31 юли веригата предлага многообразие от артикули за другите способи на хранене
От 25 юли Lidl предлага разнородни артикули, подобаващи за хора със специфичен метод на хранене. Клиентите на веригата ще могат да открият както голям брой вегетариански и веган хрумвания за трапезата си, по този начин и артикули без глутен и лактоза, с които да подготвят вкусни ястия. 

Апетитна пица,  шоколадови бисквити и изкушаващ благоуханен лимонен кекс без глутен са единствено част от изкушенията, на които клиентите ще могат да се насладят. Тези, които не употребяват млечни артикули, могат да опитат от вкусното масло без лактоза на личната марка на Lidl – Pilos. А тези, които заобикалят месните артикули или желаят да разнообразят седмичното си меню, могат да намерят решение измежду богатия подбор на климатично неутралните артикули от лична марка. В нея са включени разнообразни веган и вегетариански оферти като тортелони с разнообразни пълнежи, които единствено за 3-4 минути се трансформират във вкусна вечеря. Вегетарианските наденички от серията, във виенски или немски жанр, са чудесни за подготвяне на грил или тиган и ще впечатлят всеки на трапезата.

През тази седмица феновете на здравословния метод на живот ще могат да открият в Lidl и апарат за сушене на плодове, зеленчуци, билки, месо и риба, който дехидратира продуктите и в същото време резервира всички потребни субстанции в тях.  Изсушените плодове и зеленчуци са освен здравословен, само че и удобен вид да съхраним богатите летни усети за идните зимни месеци. Добрият усет на продуктите зависи освен от състава им, само че и от методите, по които те се съхраняват, по тази причина Lidl оферират разнообразни типове съдове, в които клиентите да сортират своите храни. Стъклените купи и кутиите за предпазване ще улеснят всеки в кухнята при разпределението на продуктите в хладилника или камерата и запазването на свежия усет и мирис за по-дълго време.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР