В Гранитната зала на Министерския съвет се състоя церемония по

...
В Гранитната зала на Министерския съвет се състоя церемония по
Коментари Харесай

Бойко Борисов към служебния кабинет: Президентът Румен Радев е направил прекрасен избор

В Гранитната зала на Министерския съвет се състоя гала по последователност в изпълнителната власт. " В персонален проект мисля, че президентът Румен Радев е направил прелестен избор за всички вас ", обърна се Бойко Борисов към служебните министри, пожелавайки им триумф в работата.

" Надявам се да работим всички - ние като съпротива и вие като ръководещи, за богатството на хората. Демокрацията, честните избори. Да не допуснете с машинното гласоподаване това, за което се притесняват хората ", сподели Борисов.



" На ваше разположение сме, в случай че ви трябваме ", предложи той. По думите му има " всички причини " да се направи вярно, обикновено и демократично предаване на ръководството.

" Дотук се стигна, откакто нашето държавно управление на Патриотичния фронт и ГЕРБ изкараха цялостен управнически мандат. Ако политическите партии в новоизбрания парламент имаха вашия кураж и храброст, можеше това държавно управление в този момент да е с постоянен парламент, с голямо болшинство и да вървим напред. Това не се направи и смятам, че не беше вярно. Ние изкарахме цялостен мандат, дори сме и от горната страна ", посочи Бойко Борисов.



Във Facebook Борисов написа: Пожелавам триумф на служебното държавно управление. Предизвикателствата пред страната са големи. Да се носи цялата отговорност за страната не е елементарно. Иска се кураж, който ние демонстрирахме през последните 4 години. Ако и партиите в Народното събрание имаха този кураж, в този момент можехме да имаме постоянно държавно управление, с което да вървим напред. Това написа Бойко Борисов във Facebook, откакто съобщи властта на служебния министър председател Стефан Янев. Основната цел пред кабинета в този момент е да провежда почтени и транспарантни избори. По метода, по който го направихме ние - видно и от отчета на ОССЕ. Най-важно е да има последователност в ръководството на пандемията и поддръжката към бизнеса, за което отделихме над 6 милиарда лева
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/3087441384817244/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР