В ГЕРБ имат два варианта за редовно правителство – или

...
В ГЕРБ имат два варианта за редовно правителство – или
Коментари Харесай

„България си има Меси и това съм аз“: В ГЕРБ имали два варианта за премиер


В ГЕРБ имат два разновидността за постоянно държавно управление – или водачът им Бойко Борисов да е министър председател, или някой различен, само че с подписано съглашение за ръководство.

Това стана ясно от коментар на някогашния министър председател Бойко Борисов, който бе във Враца за откриването на тридневен семинар на младежите от ГЕРБ, заяви БГНЕС.

Борисов се разгласи още за българския Лионел Меси и сподели, че по-добър министър председател от него няма.
ГЕРБ има два разновидността. Премиер си имаме – по-добър от мен няма, колкото и нескромно да звучи. Такова държавно управление на малцинството едва ли е най-хубавото, което може за непоклатимост и съгласие да се случи сега. Още не е узрял политическият ни хайлайф. И Меси е на 31 година, само че като влезе, вкара първия гол. България си има Меси в това отношение, и това съм аз.
Бойко Борисов, водач на ГЕРБ и някогашен министър председател

„ Дори Асен Василев сподели, че желае да се разисква със спокоен звук, само че дано авансово да сложат по един автограф какво ще приказваме - имаме законите по ПВУ, неотложно кадрово увеличаване на външната граница. Няма да подкрепим такава декларация за Нидерландия, тъй като там има доста вложители. И въз основата на това, без значение с кой мандат е, за мен единственото значимо е да създадем за малко време държавно управление, да може да успокоим пазарите, да приемем законодателство, и в случай че има виновна политическа класа - да се договорим “, споделя още Борисов, представен от БГНЕС.

Според водача на ГЕРБ разновидностите са два:

„ Можещ, компетентен, и обезпечено ще ви изведе от рецесията – това съм аз. И различен министър председател, който да им даде опция да не се обвързват с нас, да подпишем този документ, да мине зимата и да решим въпросите на хората “, добави Бойко Борисов.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР