В Европейския съюз започна обсъждане на план за действие, как

...
В Европейския съюз започна обсъждане на план за действие, как
Коментари Харесай

В ЕС мислят как да работят с Доналд Тръмп

" В Европейския съюз стартира разискване на проект за деяние, по какъв начин да се работи с Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, в случай че той завоюва вота за президент на Съединени американски щати на 5 ноември ", съобщи осведомителната организация " Блумбърг ".

" В Брюксел са стигнали до извода, че стилът на някогашния държавен глава става все по-агресивен и показаха опасения за наказания от страна на Съединени американски щати във връзка с 27-те ", добави медията от Ню Йорк.

" Бившият държавен глава по време на мандата си (2017 – 2021 г.) вкара мита за внасяните от Европейски Съюз стомана и алуминий (съответно  25% и 11 %). Той се стимулира със отбраната на американските производители на метали и националната сигурност ", напомни организацията.

" Брюксел, от своя страна, вкара мита върху внасяни от Съединени американски щати артикули на обща стойност 2,8 милиарда евро. Тогавашният собственик на Белия дом съобщи, че той не се опасява от търговски войни ", добави " Блумбърг ".

" Митническите цени бяха понижени по време на ръководството на Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в, който в Европейски Съюз считат за по-мек ", написа още медията.

" Дипломатите от европейските страни към момента не знаят по какъв начин да действат при възможен нов мандат на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския. Вероятно в източната част на блока ще стартират да се подмазват на Тръмп, като ще закупуват повече оръжия от Съединени американски щати ", добави организацията. " По време на ръководството на Тръмп в Полша предложиха да нарекат военна база на името на тогавашния президент на Съединени американски щати ", напомни " Блумбърг ".

" Според прочуване на настроенията на гласоподавателите Тръмп получава 49% от гласовете на американците, а Байдън - 45 ", добави медията.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР