В ерата на интернет комуникацията,всичко е по-лесно. Което важи и

...
В ерата на интернет комуникацията,всичко е по-лесно. Което важи и
Коментари Харесай

Интимните чатовете: Как се отразява виртуалната любов на връзките?

В ерата на интернет връзката,всичко е по-лесно. Което важи и за интимните връзки. Facebook, Инстаграм, Вайбър и още доста други платформи дават идеалната опция не просто да се срещнем с хора от противоположния пол, само че и да добием по-ясна визия за него, поради достъпа до фотоси, видеа и постове, съдържащи каква ли не информация и свързване в действително време. Това, несъмнено, важи и за запознанствата, свалките и развиването на интимни взаимоотношения. Всичко става онлайн! Може би, тъй като не се постанова да излизане от зоната си на комфорт, до момента в който се разкриваме. Какво обаче се случва, когато обвързани хората, попаднат в клопката на онлайн флирта. Едва ли съществува полово активен  човек, който да няма най-малко една такава забежка и до тъмни доби да реди еротични реплики с някой сграбчил интереса му. Кога обаче се стига до невярност, стига ли се въобще и въпреки всичко смята ли се такава връзка за невярност? Ще се опитаме да дадем отговор на тези въпроси.

Новата невярност?

Броя на женените хора, които влизат в чатове за полови свалки пораства непрестанно сочи американско проучване. Повечето от брачните сътрудници, които влизат в секс чатове считат, че в това няма нищо неприятно, демонстрират данните на изследването, осъществено от експерти от Университета във Флорида. Семейните двойки обаче са безапелационни, че одобряват като невярност виртуалните забежки на колегата си, даже и да не се стигне до физически контакт.

Интернет скоро ще се трансформира в най-често срещаната форма на невярност, настояват експерти. Някои са безапелационни, че това към този момент е реалност.

В проучването са взели участие мъже и дами на възраст от 26 до 60 години, които са влизали в чатове, насочени към женени двойки. Повечето от женените гости в чата споделят, че обичат своя сътрудник. Анонимността на интернет обаче разрешава впускане в еротични прекарвания, които бракът не постоянно може да предложи.

Освен това, този тип секс е прелъстителен и поради знанието, че при него не би трябвало да полагаш старания – срещи, цветя, да се местиш от обичания комфортен диван, да се обличаш уместно, да водиш дамата на ресторант и да се притесняваш за контрацептиви. Когато си пред екрана, те успокоява мисълта, че във всеки миг можеш да спреш и просто да излючиш компютъра.

Преход в действителността

Ако си привикнал на действителна физическа фамилиарност с индивида, виртуалният секс наподобява като на ниска цена сурогат. В началото е забавно, по-късно става напълно безсмислено. Това е като да гледаш зрелище или галерия онлайн – може, само че за малко. И нищо не замества същинското чувство. Което от своя страна води до търсенето и на физическото допиране. Интернет свалките са по-лесни за споразумяване на среща, тъй като двамата сътрудници са се уговорили в чата, разменили са много информация за себе си и са скъсили пътя до леглото, сочи изследването.

Повечето от хората влизат в сходни чатове от досада и от липса на полов интерес към колегата или водени от предпочитание за нови преживявания и занимания. 1/3 от хората, взели участие в изследването, са си определили среща. От тях всички като се изключи двама са имали полова спекулация. Един мъж даже е съумял да реализира цели 13 полови контакта с дами от чатовете.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР