В епизода на Ергена в четвъртък всички дами бяха поканени

...
В епизода на Ергена в четвъртък всички дами бяха поканени
Коментари Харесай

Люси аут от Ергенът на крачка от финала. Какво посъветва Виктор

В епизода на " Ергена " в четвъртък всички дами бяха поканени на групова среща, на която рисуваха Виктор първо като статуя, а откакто на картина. И на двете задания най-добре се оправи Виктория Капитонова, само че останалите девойки също се постараха доста и разкриха пред Виктор един собствен непредвиден гений. Запътиха се към имението доста радостни и въодушевени.

На последващия коктейл Виктор реализира самостоятелни срещи с всички девойки без една - Александра. Най-вълнуваща и прочувствена беше срещата му с Виктория Капитонова, на която засегнаха тематиката за някогашни връзки и връзки, което я разплака за първи път. Тя показа, че се е разделила с някогашния си другар, с който е била цели 3 години единствено 6 месеца преди предаването, а повода - той не се чувствал подготвен да й предложи брак.

Дали това, че Александра нямаше среща с Виктор ще бъде съдбовно за избора му на Церемонията на розата? Оказва се, че не. Тя и Людмила останаха да се борят за последната роза, само че точно Александра я получи.

Людмила си потегли от предаването с усмивка и положителни усеща .

" Не получавам роза, само че съм щастлива, че участвах в това ужасно предаване, че се срещнах с Виктор и го опознах що за човек е. Той е необикновен мъж, само че нещата сред нас като че ли се размиха. Не скърбя, че нещата не се получиха ", безапелационна е тя.

" Люси, благодаря ти за всичко ", сподели Виктор, сбогувайки се с нея, предава sofialive.

Людмила не пропусна да му каже нещо значимо преди да си тръгне : " За да са красиви розите и да цъфтят, би трябвало да се отстранен плевелите ". Людмила засяга точно Александра, която съгласно нея е " бурен ", а розите са Дениз, Деница и Виктория Капитонова.

Дали Виктор ще се вслуша в думите й, следва да разберем .
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР