В еликобритания посочи по име и повдигна обвинение на трети

...
В еликобритания посочи по име и повдигна обвинение на трети
Коментари Харесай

Трети обвинен за отравянето на Скрипал и дъщеря му

В еликобритания уточни по име и повдигна обвиняване на трети офицер от съветското военно разузнаване поради отравянето на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал и щерка му Юлия в Солсбъри.

Новото развиване на случая може да изостри в допълнение връзките с Русия, оповестява "Фокус ".



Полицията заяви, че Денис Сергеев, който е употребявал псевдонима Сергей Федотов, се търси по отношение на опита за ликвидиране на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал и щерка му Юлия с новичок през март 2018 година, дружно с други двама обвинени.

Скотланд Ярд счита, че всички те са чиновници на ГРУ - съветската военна разследваща организация и че са работили дружно и в други страни по разнообразни интервенции.

Това е първият път, когато полицията показва, че разполага с доказателства, че мъжете са част от съветската шпионска организация.



"Тримата са работили като дребен екип с оглед изплзването на новичок за ликвидиране на хора ", разясни заместител -помощник -комисар Дийн Хейдън.

"Мога да потвърдя, че тук те са работили като звено, обвързвано с ГРУ ", сподели той на брифинг за пресата.

Полицията разясни, че прокуратурата е стигнала до заключението, че има задоволително доказателства, които да разрешат покачване на обвинявания против Сергеев.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара На запустял остров из Тихия океан мъж с брада до коленете се разхожда по плажа. Изведнъж от вълните изниква красива жена. - Отдавна ли си… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниАктрисата взе участие в реклама за френска марка парфюмНе пропускайте трагичния сериал от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVAМотивът за настояването е " неуспех в разрешаването на значими за системата въпроси " Според специалистите той тежи към осемстотин кг и е на четири годиниОколо една пета от пълнолетните българи към този момент са изцяло имунизирани против COVID-19На афганистанските ученички в междинните учебни заведения и гимназиите " допустимо най-скоро " ще бъде позволено да се върнат в клас, съобщи през днешния ден представителят на талибанското правителствоТе са в ресорите енергетика, обучение и наукаВижте кои са известните братя и сестри, сред които наподобява няма братска/сестринска любовЯнаки Стоилов показа целите на министерствотоНе сте предполагали, че тези известни артисти и актриси са родниниЗа последното денонощие с ковид са умряли 138 душиАко работещият не направи това се счита, че е нарушил отговорностите, произлизащи от работните отношенияОсновният фокус ще са рискови региони с радикално населениеМодният публицист Ричард Бъкли си е отишъл след тежко боледуванеБълга
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР