В ексклузивно интервю за киевското студио на германския телевизионен канал

...
В ексклузивно интервю за киевското студио на германския телевизионен канал
Коментари Харесай

Данилов намеква пред германския ARD кога ще започне контранастъплението на Украйна

В извънредно изявление за киевското студио на немския ефирен канал ARD секретарят на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Олексий Данилов увери, че военните ще вземат решение за началото на контранастъплението против руснаците директно преди началото й, предава.

" Щабът на главнокомандващия ще реши началото на плануваната контраатака в последния миг. Ако някой си мисли, че имаме единствено един вид, това не дава отговор на действителността. Дори и три разновидността са малко “, акцентира Данилов – " един от най-важните съветници по сигурността на президента Володимир Зеленски “.

Той разяснява и абсурда със секретните документи на Пентагона и по-специално репортажа на телевизионния канал CNN, съгласно който поради приключването Украйна е трансформирала някои от военните си проекти.

" Не знам с кого е говорила CNN. Във всеки случай мога да кажа, че хората, които знаят за проектите ни на наша територия, са извънредно стеснен кръг. И не мисля, че информаторът на CNN има нещо общо с тях “.

Според Данилов Украйна е в непрекъснат контакт с основните си съдружници, като Съединени американски щати, Англия, Германия и Полша, само че: " Данните за осъществяване на избрани интервенции, числеността на звената, кой е задействан и в каква посока - тази информация е безспорна загадка. Ако някой си мисли, че разполага с нея, мога единствено да го поздравя. Но не знам от кое място може да я вземе “.

По думите му част от информацията, която може да се прочете в изтеклите документи, въобще не е била секретна. " Можете да я намерите в обществено налични източници. Що се отнася до другата информация – в случай че в действителност е била класифицирана – организациите в Съединени американски щати и Обединеното кралство ще знаят тъкмо от кое място идва. И за какво се е появила тъкмо в този момент “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР