В ефира на NOVA PR мениджърът Гергана Янков, авторът и

...
В ефира на NOVA PR мениджърът Гергана Янков, авторът и
Коментари Харесай

Пам от Ергенът за скандала с Тити Папазов: Шокирана съм

В ефира на NOVA PR мениджърът Гергана Янков, създателят и модел Пам Велидис и кинорежисьорът и сценарист Зорница София коментираха абсурда, избухнал към Тити Папазов. Поводът за острата социална реакция е видеоклип, в който той разказа по какъв начин е подстригал приятелката си, тъй като му изневерила. Това се е случило преди години, само че чак в този момент треньорът по баскетбол разказва за него в подкаста на артиста Тото. Въпреки че видеото с признанието е оповестено преди няколко месеца, реакцията пристигна в този момент след напрежението към 18-годишната Дебора, която беше грубо обезобразена от колегата й.

" Не е единствено Тото, който мълчи. Зад гърба му има цялостен екип, който е видял това наличие и го е оставил. Спонсорите му също са отговорни. Шокирана съм. Единственото, което можеше да направи, е да се извини. Няма какво повече да каже и да се пази. Наистина Тото е голямо име за подрастващите. Когато си прочут, би трябвало да знаеш какво да правиш с тази популярност ", сподели Пам Велидис. И разясни, че съществуват затворени Telegram групи, в които постоянно се популяризират фотоси на дами с обръснати глави за наказване, както и голи фрагменти.

" Понякога във връзката дамата праща по-интимен кадър на своя сътрудник. Когато техните връзки приключат, това момче стартира да популяризира тези фотоси. И по този начин стартира тормозът. Случаят в Стара Загора е единствено капка в морето ", счита тя.

" Косата е античен знак на женствеността. Това е честа мутренска процедура от 90-е. Била съм жертва на домашно принуждение. Затова си разрешавам да изкажа гражданската си позиция. Познавам Тото и считам, че е доброжелателен човек. Сигурен съм, че се разкайва и съжалява. Сигурна съм,че по-скоро се е подвел по реакцията на публиката и на Тити ", счита Гергана Янков.

" По отношение на извинението на Тото, желая да кажа следното: 4 месеца хората се хилят на клипа и нашите деца се възпитават от този " кумир ". Изведнъж той се сети, че не би трябвало да се смее ", сподели Зорница София. Според нея би трябвало да има " ремонт в правосъдната промяна ". В учебните заведения пък би трябвало да се включат специфични стратегии и децата да се научат да разпознават домашното принуждение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР